Frp-maktkamp:

Carl og Eli er delegater

Carl I. Hagen skal i striden i Oslo Frp og delegatene fra Ullern Frp er klare: Carl I. Hagen og Eli Hagen. Førstnevnte føler seg ikke trygg på å få konas stemme. - Eli er ei selvstendig dame.

DELEGATENE: Carl og Eli Hagen er delegater til årsmøtet i Oslo Frp hvor førstnevnte skal i kampvotering for tredjeplassen på lista. Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB
DELEGATENE: Carl og Eli Hagen er delegater til årsmøtet i Oslo Frp hvor førstnevnte skal i kampvotering for tredjeplassen på lista. Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

I går fortalte Dagbladet at Frp-topp Ketil Solvik-Olsen vil bli ny leder i Oslo Frp.

Solvik-Olsen stiller uten utfordrere og vil få vervet på årsmøtet 6. mars, blir Dagbladet fortalt.

Den største kappestriden under årsmøtet blir dermed om tredjeplassen på stortingslista. Aina Stenersen er innstilt, men utfordres av partinestor Carl I. Hagen.

Delegat Hagen x 2

Situasjonen er en blåkopi av ståa for fire år siden: da var Stenersen innstilt på fjerdeplass, men trakk seg da Hagen utfordret henne.

I et stort intervju med Dagbladet har Stenersen lovet å ikke trekke seg denne gang.

Det blir altså opp til årsmøtets stemmepliktige delegater å avgjøre.

Ullern Frp har sendt to delegater til årsmøtet som etter alt å dømme vil støtte Carl I. Hagens kandidatur. De to delegatene er Carl I. Hagen selv og kona Eli Hagen.

Ketil Solvik-Olsen, som leder interimstyret i Oslo Frp i dag, forteller Dagbladet at han ikke vil legge seg opp i hvilke delegater lokallagene sender til årsmøtet.

- Det er lenge siden jeg har truffet Eli nå, så jeg gleder meg til å snakke med henne, sier Solvik-Olsen til Dagbladet.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer