Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Carola: Jeg helbredet en syk

Nordmannen Runar Søgaard har blitt både utskjelt og yndet på grunn av sine healing-evner. Nå ser det ut til at kona Carola er i besittelse av samme evner, etter at hun helbredet en svensk kvinne med bare hendene.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

- Jeg la hendene på ei jente i Sound of Music-ensemblet, hun hadde fryktelig vondt i nyrene, hun var kjempedårlig og gikk sammenkrøket. Etter håndspåleggelsen ble hun merkbart bedre, og kunne fortsette forestillingen, forteller Carola Søgaard i et åpenhjertig intervju med den svenske avisa Aftonbladet.

Carola forteller at hun også sysler med healing, men at hun foretrekker å kalle det «håndspåleggelse i kristen ånd».

- Ta sjansen

Hun er ikke betenkt over risikoen.

- Det gjelder å stole på Gud, det er bedre å ta en sjanse enn å ikke prøve, forteller den religiøse artisten.

- Jeg føler at jeg har en oppgave å gjøre, men jeg ser ikke på den som krevende. Det jeg gjør, gjør jeg av kjærlighet, sier hun.

Carola har i det siste vært i medias søkelys etter at hun hoppet av den mye omtalte sekten Livets ord. Etter mange år i menighetens favntak fant hun ut at nok var nok.

- Det var en del ting jeg mislikte ved Livets ord. Alt skulle skje på forsamlingens vilkår, gjennom forsamlingen. Det er bra med en sterk menighet, men man kan fort bli borte i mengden. Man kan ikke støpe alle i samme form, forteller Carola.

Stive skuldre

Hun sliter selv med vonde skuldre.

- Dessverre setter alt stresset mitt seg der, forklarer Carola, som ikke vil fortelle om ektemannen Runar har forsøkt å helbrede plagene.

Det er to år med sju forestillinger på fem dager hver uke som har tatt på. Men i går kveld feiret Carola den siste Sound of Music-forestilling etter to år med sammenhengende forestillinger. Hun har ikke uteblitt fra en eneste forestilling.