Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Carola liker norske menn

- Jeg liker norske menn. Det pleier å funke, smiler Carola (30) og lar sin nye, norske samarbeidspartner Glenn Gulli (32) hoppe fram i manesjen. Gulli og den svenske superstjernen synger duett på førstnevntes debutplate.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Hun er gift med en nordmann og har samarbeidet nært med så vel Morten Harket som Jahn Teigen. Nå har evigunge Carola plukket seg ut et nytt norsk funn.

- Denne mannen er en bombe, fastslår hun overfor Dagbladet.

Smekker og fancy

Carola, mer smekker og fancy enn på lenge, var som snarest innom Oslo i går for å gjøre opptak til NRK-programmet «Jubals etterfølger» som sendes førstkommende søndag. Inn i studio hadde programleder Kjell Erik Moen også dratt det nye sanghåpet Glenn Gulli. Trebarnsfaren fra Lambertseter er rett rundt hjørnet med sitt debutalbum. Og hvem andre enn Carola er med på plata i duetten «When I Needed You».

- Glenn synger med følelse. Jeg tror han kan ha mulighet til å gjøre det bra langt utenfor Norges grenser, hevder fru Søgaard, som hun er blitt hetende etter ekteskapet med Kongsvinger-mannen Runar Søgaard.

- Det er ytterst sjelden jeg synger duetter, men det har hatt en tendens til å bli med norske menn, fastslår hun storøyd. Gulli på sin side er storfornøyd med pangstarten han får på solokarrieren takket være Carola.

- Carola tente på låta mi. Det er stort. Nå er jeg klar for å skrive låter for henne, konkluderer han.

Fortsatt brennhet

Carola har ikke den samme skyhøye medieprofilen her til lands som på 80-tallet da hun beruset både ungpiker, smågutter og deres fedre med sin klassiske Grand Prix-låt «Främling».

I moderlandet er hun imidlertid fortsatt et brennhett navn. Hun er en yndling for så vel skandalekåte sladreblekker som for den jevne medelsvensson som liker å gå på musikal. Det siste halvannet året har hun som Maria i «Sound of Music» trukket stappfulle hus på Göta Lejon i Stockholm.

- Det er tøffe tak med seks og sju forestillinger i uka, men så lenge det går så bra må jeg bare være lykkelig.

Ved nyttår trakk hennes motspiller Tommy Körberg seg fra oppsetningen. I et mye omtalt rollebytte ble han erstattet av ingen ringere enn Christer Sjögren.

Gravid i ti år

- Christer kommer seg dag for dag, kommenterer Carola. Hun har forpliktet seg til å spille i «Sound of Music» ut året. Deretter er alt åpent. Skal vi tro svenske aviser kan det være en liten baby på gang.

- Ser det sånn ut, utbryter Carola og tar seg til sin sylslanke midje.

- Jeg har vært gravid de ti siste åra, ifølge svensk presse. Jeg er redd de ikke har rett denne gangen heller, sukker den barnløse 30-åringen, som imidlertid har mye å glede seg til når våren kommer.

- Runar ga meg en HD - en Harley Davidson 1200 - i bursdagspresang. Den gleder jeg meg veldig til å suse rundt på, avslutter Carola.