Carolines drapsmann tatt?

For fem år siden ble skolejenta Caroline Dickinson (13) myrdet på skoletur i Frankrike. Nå håper foreldrene hennes at morderen endelig er tatt.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

En mann er tatt av politiet i Florida. Hans DNA matcher funnene som ble gjort etter at Caroline ble funnet død, skriver Electronic Telegraph. 13-åringen ble voldtatt og deretter kvalt i 1996.

I går holdt fransk politi pressekonferanse om utviklingen i saken. Spanjolen Francisco Arce Montez, som er blitt anholdt av amerikansk politi, kan være mannen de har jaktet på i fem år.

I Spania antas Montez å være seksualforbryter. Spansk politi tror at han står bak en rekke overfall de siste 20 årene, både i Spania, Frankrike og Tyskland. Amerikansk politi arresterte ham etter at han brøt seg inn og overfalt en liten jente som lå og sov.

Fransk politi har lenge hatt Montez på lista over mulige gjerningsmenn. Men det var en våken amerikansk politimann som tilfeldigvis hadde lest om Caroline-drapet, som skjønte hvem de hadde arrestert.

Jentas foreldre er svært lettet.

- Etter fem år ser det endelig ut til at det er utvikling i saken, sier faren hennes.

- Ingenting kan gi oss Caroline tilbake. Men alt må gjøres for at andre foreldre skal slippe å oppleve et slikt mareritt.

LETTET: Carolines foreldre håper at morderen endelig er tatt. DNA-testene fra Montex og drapsmannen er svært like.
<B>VOLDTEKTSMANN OG MORDER: Kelneren Francisco Javier Arce Montez kan være mannen som myrdet Caroline Dickinson for fem år siden. Han står også bak en rekke overfall på andre jenter.