- Carolyn så John dø

Døde John Kennedy før kona Carolyn da flyet styrtet ?

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Det er et av spørsmålene som nå diskuteres i forbindelse med erstatningen som foreldrene til Carolyn og Lauren Bessette krever etter at døtrene omkom.

Ble ikke obdusert

De to omkom sammen med Carolyns ektemann og USAs nasjonalhelt John F. Kennedy da flyet deres styrtet utenfor Martha's Vineyard i juli 1999. Bessette-familien varslet søksmål fordi de betrakter ulykken som John F. Kennedys skyld. Han var for uerfaren til å være pilot for flyet under de vanskelige værforholdene og burde derfor latt flyet stå på bakken.

Obduksjonsrapporten fra juli 1999 viste at alle tre døde momentant i det flyet brøt vannflaten. Men ifølge National Enquirer var det bare John F. som ble obdusert. Det er derfor ikke slått fast om kona og svigerinnen døde samtidig som ham, eller om de kan ha levd noen sekunder lenger.

John døde først

Familien Bessette prøver nå å bevise at Carolyn levde lenger enn ektemannen. I så fall kan hun ha sett at han døde - noe som er en ekstrem følelsesmessig belastning og betyr at hun ble utsatt for ekstra lidelse. John satt i flyets forsete, mens de to jentene satt bak ham.

- Det kan ha vært forskjell på dødstidspunktene deres. Vi snakker her om sekunder, sier patolog Cyril Wecht, som leder patologisk avdeling ved Central Medical Center & Hospital i Pitsburgh, til National Enquirer.

En annen kilde bekrefter at jentene kan ha lidd mer enn John F. Kennedy. Caroline Kennedy Schlossberg har tilbudt Bessette-familien 10 millioner dollar for å slippe rettssak mellom de etterlatte familiene. Nå kan erstatningen bli tidoblet.

SNAKK OM SEKUNDER: Så Carolyn ektemannen dø? I så fall kan det utløse mange millioner ekstra i erstatning til familien hennes.