Casey (3) mirakuløst funnet i live etter to dager i skogen. Har fantastisk forklaring

Politiet har ikke noe godt svar på hvordan gutten kunne klare seg så lenge i regnet og kulda.

I GOD BEHOLD: Casey Hathaway (3) var nedkjølt og medtatt da han ble funnet, men skal være i god form. Foto: Sheriffen i Craven County
I GOD BEHOLD: Casey Hathaway (3) var nedkjølt og medtatt da han ble funnet, men skal være i god form. Foto: Sheriffen i Craven County Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Treårige Casey Hathaway fra Nord-Carolina kom utrolig nok til rette etter å ha vært savnet i skogen i to dager, under ugjestmilde forhold. Ifølge sin tante har han følgende forklaring:

- Han sier han var sammen med en bjørn i to dager. Gud sendte ham en venn for at han skulle være trygg, skriver Breanna Hathaway på Facebook.

Chip Hughes, sheriff i Craven County øst i delstaten, forteller at Casey har forklart seg om bjørnen også til politiet, ifølge TV-stasjonen WBTW.

Flere hundre

Hele lokalsamfunnet i tettstedet Ernul engasjerte seg da Casey tirsdag plutselig forsvant etter å ha lekt utenfor bestemorens hus sammen med andre barn.

En stor styrke på flere hundre personer, bestående av blant andre politiet, FBI og US Marines samt mange frivillige, ble satt inn i letingen, ifølge TV-stasjonen KLEW. Letingen foregikk i dårlig vær og temperaturer ned mot null.

Håpet om å finne treåringen i livet svant for hvert minutt, men torsdag morgen fikk letemannskapene et tips: En kvinne som hadde gått tur med hunden, mente hun hadde hørt barnegråt inne i skogen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer