Casuals i masseslagsmål ved Nationaltheatret

Opptil 50 personer involvert.

TO PÅGREPET:  En større gruppe fotball-pøbler barket i ettermiddag sammen i et masseslagsmål ved Nationaltheateret i Oslo. Her pågriper politiet en av de involverte. Ytterligere én person er pågrepet. Foto: Espen Hovde
TO PÅGREPET: En større gruppe fotball-pøbler barket i ettermiddag sammen i et masseslagsmål ved Nationaltheateret i Oslo. Her pågriper politiet en av de involverte. Ytterligere én person er pågrepet. Foto: Espen Hovde Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): Hissige fotballsupportere fra klubbene Brann og Vålerenga barket i ettermiddag sammen utenfor Nationaltheatret i Oslo sentrum.

- Vi fikk melding klokken 15.40 om at det var et slagsmål mellom et antall personer ved Nationaltheatret. Politiet rykket raskt ut og etter kort tid pågrep vi to personer, sier operasjonsleder ved Oslo politidistrikt Hilde Walsø til Dagbladet.no.

- Vi tror det er såkalte casuals, bekrefter hun.

Mange anholdt Flere er nå anholdt av politiet. - Vi har stoppet og sjekket mange. De er nå anholdt, men det er foreløpig uvisst hvilken status de får, om de blir dimittert eller om de må inn en tur, sier Britt Børve ved operasjonssentralen i Oslo.

Hun vet ikke nå det eksakte antallet anholdte, men sier at det er «mange».

- En person var tilgriset av blodsøl. Ingen er kjørt til legevakten eller sykehus, sier Børve.

Opptil 50 involvertEt større antall personer deltok i slåsskampen. - Det er et sted mellom 10-50 involverte, sier Walsø.Et øyenvitne forteller til Dagbladet at casuals-gjengene løp fra stedet da politiet dukket opp.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer