- Cathrine ble drept

Den foreløpige obduksjonsrapporten slår fast at Cathrine Halvorsen (34) ble drept.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Les også:

 • Cathrine kjente drapsmannen
 • Politiet tror Cathrine ble drept
 • Ble drapstruet av navngitt mann i fjor

  Kongsvinger (Dagbladet.no): Fredag morgen klokka 09.30 brøt politiet seg inn i leiligheten til Cathrine Halvorsen i Odins vei på Kongsvinger. Hun hadde ikke vært på jobb siden tirsdag, og arbeidsgiver og kolleger på Aktør AS på Kongsvinger.

  Det siste sikre livstegn etter Cathrine er at hun forrige tirsdag klokka 22.30 om kvelden fikk inn en samtale på sin mobiltelefon. Politiet har foreløpig ikke snakket med personen som ringte.

  Den foreløpige obduksjonsrapporten fra Rettsmedisinsk institutt slår fast at den 34 år gamle kvinnen ble drept mellom klokka 22 den kvelden og neste morgen.

  Politiet vil ikke kommentere opplysningene om at hun ble funnet sittende på kne foran sofaen med et tøystykke rundt halsen. De vil heller ikke opplyse hva den foreløpige obduksjonsrapporten som ble klar i dag sier om dødsårsaken.

  - Vi vil ikke si noe om dødsårsaken, men vi kan slå fast at Cathrine Halvorsen ble drept. Ingen er så langt siktet eller mistenkt i saken, sier politiadvokat Rolf Thoresen ved Hedmark politidistrikt på Kongsvinger til Dagbladet.no.

  Politiet ber om tips om bevegelser rundt Odins vei 27 fra tirsdag kveld og utover natta.

  Hittil er 40 vitner er avhørt i saken. Kripos bistår både med taktiske og tekniske etterforskere.

DREPT: Cathrine Halvorsen.
<B>KRIPOS PÅ PLASS: Kripos har sendt forsterkninger til Kongsvinger.