Cd-ene er borte

Bartender Christian Dalstø fant bagen til Magnus Stangeby Hasleto på BI-puben. Politiet har tidligere gjennomsøkt kottet uten å finne noe. Men Cd-ene til dj'en er sporløst borte.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Den sorte Pepsi-bagen som tilhører Hasleto, har vært etterlyst siden forsvinningen. I morges viste det seg at bagen har stått i festlokalet helt siden den mystiske forsvinningen.

Satte bagen i et kott

Bartender Christian Dalstø, som var på jobb den 22. desember, fant bagen stående oppå baren da han ryddet etter stengetid.

- Jeg satte den inn på kottet, forteller han.

Dalstø visste at en Pepsi-bag var etterlyst, men satte ikke den sorte bagen i forbindelse med forsvinningssaken.

- Jeg visste at en Pepsi-bag var etterlyst, men forventet ikke at den var sort. Da jeg fant bagen på bardisken, sto den med den sorte siden ut. Jeg så ikke Pepsi-merket på den andre siden av bagen, forklarer han.

Rommet som bagen ble satt inn på, har vært ulåst.

Fant russedress

Dalstø trodde at bagen tilhørte noen som var innleid for å rigge lyd og ly s. Men på lørdag kveld oppdaget han at ingen hadde hentet den.

- Jeg lurte på hvorfor ingen hadde spurt etter den og sjekket innholdet. Der lå det en tom flaske og en blårussdress. Det ene beinet på buksa var vrengt. Da jeg vrengte det ut, så jeg at det sto «Magnus» der, sier han.

På grunn av en misforståelse ble ikke politiet varslet på søndag. Men i natt ble misforståelsen oppdaget, og Dalstø ringte til politiet. I dag morges kom politiet til lokalet og hentet bagen. Dalstø og de fire andre gjestene i lokalet har vært i avhør for å fortelle det de vet.

Nye søk i puben

- Vi har hatt ekstra folk til å gå gjennom lokalet i dag. Vi føler for å få sjekket ut mest mulig før i kveld, sier etterforskningsleder Tom Søreide til Dagbladet.no.

Politiet har først og fremst vært på jakt etter cd-ene som Magnus Stangeby Hasleto hadde med seg. Han var dj i lokalet den kvelden han ble borte og hadde med seg hun drevis av cd-er. Men det var få eller ingen cd-er i bagen hans da den ble funnet.

- Bagen er identifisert av folk som kan identifisere den. Men vi finner ikke cd-ene. Det er et uromoment. Hvis ikke de er i lokalet, kan andre ha funnet dem, sier Søreide.

Rundt ti personer har vært inne til avhør i løpet av dagen.

- Vi har ingenting som tyder på at dette er en kriminalsak, understreker Søreide.

FANT BAGEN:</B> Bartender Christian Dalstø fant bagen til den savnede Magnus Stangeby Hasleto. Den lå på BI-kjelleren - i et lokale som allerede er gjennomsøkt av politiet.
FUNNET:</B> Politiavdelingssjef Olav Brubakk viser frem en tilsvarende bag som 19-åringen Magnus Stangeby Hasleto hadde med seg da han forsvant.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer