Celina i jetfart etter gardiner

VIAREGGIO, ITALIA (Dagbladet): Kjell Inge Røkke har selv hatt full kontroll med alle detaljer på sin nye luksusbåt. Men da han skulle velge gardiner til skipet, skal han ha sendt sin meget gode venninne Celina Midelfart ned i privat jet til Italia.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

- Eieren er på besøk hver eneste måned. Han bestemmer alt om bord i denne båten, og han får det akkurat som han vil ha det.

Slik svarte salgs- og markedsdirektør Alfonso Postorino sist Dagbladet besøkte Benetti-verftet i fjor sommer.

Etter det Dagbladet erfarer skal både Røkkes ekskone Kari Monsen og hans gode venninne Celina Midelfart ha bistått ham i å plukke ut gardiner og interiør til luksus-yachten.

Slik Dagbladet skrev i går, koster båten 450 millioner kroner, har 1200 kvadratmeter marmor og egen kino og frisørsalong.

Verftsledelsen vil imidlertid ikke kommentere noe som helst rundt fartøyet som i dag skal sjøsettes.

20 på vakt

Etter samtaler med Kjell Inge Røkkes nærmeste rådgivere i går ettermiddag, valgte verftseier Paolo Vitelli å sette ut 20 mann i natt som danner en levende mur rundt verftsområdet.

Ingen flere nyheter eller bilder av Røkkes superskip skal lekke ut. Enhver person skal bortvises fra området rundt Benetti-verftet.

Den mektige båtprodusenten er så hemmelighetsfull at han ikke vil snakke om noen person eller noe selskap.

- Fra meg får dere ingen opplysninger, sier Paolo Vitelli.

Vitelli - som også er norsk konsul i Torino - er nokså uitaliensk når han bedyrer at han ikke vil ha noe blest om sjøsettingen. Men han legger ikke skjul på at det virkelig er en festdag i dag - ikke bare skal de sjøsette den mest luksuriøse yachten de noensinne har bygd, men samtidig skal de feire fullføringen av det nye verftsanlegget.

Et anlegg som i dag domineres av Kjell Inge Røkkes nye luksusbåt.

Fyrverkeri

Etter en aperitiff og velkomstord fra Benetti-gruppens mektige sjef, vil noen av gjestene få anledning til å kikke på luksusskipet som på innbydelsen kalles «Seventy».

Deretter er det besøk i de nye verftslokalene som står på programmet fulgt av en buffet i de tilstøtende lokalene.

Først klokka 21.00 vil båten i henhold til programmet sjøsettes, noe som blir etterfulgt av et storslått fyrverkeri.