Celina vil gjøre Norge blondere

Celina Midelfart (28) ønsker å gjøre Norge til et blondere land denne sommeren. Selv har hun alltid vært lys i håret, og fornøyd med det. - Det er ingen belastning å være blond, mener Celina.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Sammen med den anerkjente frisøren John Frieda og hans stylister holdt Kjell-Inge Røkkes kjæreste, kosmetikkarvingen Celina Midelfart, en nærmest predikantliknende forestilling for norske journalister der budskapet var enkelt: I sommer skal du være blond.

Og desto flere blonde jenter som har med seg Celinas produkter på stranda denne sommeren, desto rikere blir kosmetikkarvingen som allerede skal være god for vel 300 millioner kroner.

- Det er sommerlig å være blond, sier Celina til Dagbladet.

Røvertriks

Blondinevitser og morsomheter på blonde jenters bekostning er Celina ikke det minste redd for.

- Det er ingen belastning å være blond, sier Celina.

Det eneste problemet med å være lys i håret er at det er vanskelig å holde håret sunt og glansfullt. Det er her Celina ønsker å strekke ut en hjelpende hånd til Norges blondiner.

- Vi mener at vi kan presentere produkter som er ganske unike. John Frieda og hans team har utviklet produkter spesielt for lyse jenter. Utvikleren av disse produktene har doktorgrad i kjemi, sier Celina.

Flere av produktene er imidlertid basert på det gamle trikset om at sitron i håret gir lyse lugger. Dette ønsker Celina at nordmenn skal benytte seg av når de nyter sola på stranda i sommer.

- Folk har fram til nå funnet forskjellige metoder for å bleke håret naturlig. Nå mener vi at vi har lyktes med å lage produkter som bygger på mange av de samme prinsippene, samtidig som man tar vare på håret, sier Celina.

Ingen trend

Også moteekspert Kikki Sørum tror at det kan være en fordel å være blond i gitte sammenhenger. Det er imidlertid ikke slik at blonde kvinner har konkurransefortrinn i moteverdenen.

- Akkurat nå er det mange med rødt og mørkt hår på catwalken i Paris og New York. Dette ligger også litt mer opp mot cancantrenden som vi nok får se til høsten, sier Sørum.

- Er hårfarge sesongavhengig i moteverdenen?

- Jeg tror ikke det. Men det har vært situasjoner hvor også jeg kunne tenkt meg å være blond. Selv om ryktet til de blonde jentene ikke alltid er like godt.

- Hva tror du er grunnen til det?

- Jeg tror nok noen av ikonene fra 50-tallet har gjort det vanskelig for de blonde jentene. Er ikke sikker på om Marilyn Monroe har gjort det lettere å være lys.

<B>BLOND OG STOLT:</B> Kosmetikkarvingen Celina Midelfart lanserte i går hårpleieprodukter for blonde jenter.