- Chandra Levy ble drept

Den foreløpige obduksjonsrapporten viser at Chandra Levy ble drept.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Seks dager etter at den 24 år gamle kvinnen ble funnet, er den foreløpige obduksjonsrapporten klar. Jonathan Arden sier at de foreløpig ikke er sikre på hvilken skade som faktisk førte til at hun døde, men de er sikre på at hun ble drept.

Foreldrene snakker i kveld

I kveld skal det også holdes en minnestund for den unge kvinnen i hennes hjemby Modesto i California, melder CNN.

Chandras foreldre, Susan og Robert Levy, er ventet å uttale seg offentlig om datterens død for første gang etter at hun ble funnet død. Chandra forsvant den 30. april i fjor.

Hun jobbet da som frivillig i administrasjonen til fengselsmyndighetene i Washington i USA.

En tilfeldig forbipasserende som var ute og luftet hunden fant henne liggende under noen busker i Washington's Rock Creek Park.

Ingen er foreløpig mistenkt i saken, men etterforskere undersøker om Levys død kan ha sammenheng med to andre overfall i parken i fjor sommer.

22 år gamle Ingmar Guandique fra El Salvador, soner nå en ti år for angrepene, som ble begått bare uker etter at Levy forsvant.

Sammen med henne lå både klær, sko og hennes walkman.

Forholdet til politikeren Condit

Forsvinningen fikk stor oppmerksomhet på grunn av avsløringen om at hun hadde hatt et forhold til den gifte republikanske politikeren Gary Condit. Flere i Chandras familie har fortalt om forholdet, men politikeren Candit har hele tiden hevdet at det bare dreide seg om et vennskap, og han har nektet å utdype dette ytterligere. Hans politiske karriere har da også fått seg en knekk etter avsløringene.

En politikilde sier til CNN at Gary Condit i samtale med politiet bekreftet at han hadde hatt et romantisk forhold til 24 år gamle Chandra Levy.

<B>DREPT: Den foreløpige obduksjonsrapporten konkluderer med at Chandra Levy ble drept, men foreløpig vet de ikke hvordan. Her leter politiet etter spor der hun ble funnet i Rock Creek Park i Washington.
<B>FUNNET ETT ÅR ETTER: Chandra Levy forsvant for over ett år siden. For seks dager siden ble hun funnet i parken hvor hun pleide å trene.
<B>STO FRAM: Til slutt sto politikeren Gary Condit fram, uten å ville bekrefte at han hadde hatt et forhold til Chandra Levy. Det var ikke nok for å redde hans politiske karriere.
SJEKKES MOT DRAPET: Ingmar Guandique ble tatt for to overgrep i parken der Chandra Levy ble funnet. Han soner nå straffen på ti års fengsel.