Charles + Camilla = Dødt

Forholdet mellom prins Charles og Camilla Parker Bowles skal være stein dødt.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Forholdet mellom prins Charles og Camilla Parker Bowles er stein dødt, skriver News of the World. Den britiske tronarvingen kommer til å dumpe den mangeårige kjæresten, hevdet London-avisen.

Prinsen er rammet av midtlivskrise og trenger forandring. Derfor kan det 34 år lange kjærlighetsforholdet være over om noen uker eller måneder, sier «en av prinsens nære venner» ifølge News of the Worlds nettsider.

Den angivelige nære vennen er på vanlig News of the Word-vis ikke navngitt. Avisen regnes ikke som den mest seriøse innen britisk presse, og dens sensasjonsoppslag blir tatt med atskillige klyper salt av sindige britiske lesere.

Ekteskap

Påstandene om en krise mellom Charles og Camilla kommer bare få dager etter at en framtredende talsmann for den anglikanske kirke gikk svært langt i å antyde at de to endelig må få gifte seg. De elsker hverandre og bør få hverandre, sa George Carey.

Carey var som erkebiskop av Canterbury religiøst overhode for den anglikanske kirke. I et intervju i The Times denne måneden sa han med klar adresse til hoffet ved Buckingham Palace at den kristne tro framfor alt bygger på tilgivelse, og at kongehuset bør tilgi Camilla.

Parker Bowles (56) er gamlekjæreste med den ett år yngre prinsen av Wales. Hun er blitt anklaget for å ha ødelagt ekteskapet mellom Charles og nå avdøde prinsesse Diana, og har ikke vært noen velsett gjest på Buckingham Palace.

Sammenbrudd?

Nå hevder altså News of the World at forholdet mellom Charles og Camilla er på randen av sammenbrudd. - Futten er gått ut av forholdet, som bygde på spenningen rundt hemmelighold og levde på dette hemmeligholdet i mange, mange år, sier en «høyt plassert talsmann».

- Det er en myte at Camilla drives av ønsket om å bli dronning, det vil hun ikke, og de to er ikke opptatt av ekteskapsspørsmålet heller. Spørsmålet nå er om de i det hele tatt har noen framtid sammen, fortsetter denne talsmannen.

Ifølge News of the Worlds nettsider kranglet Charles og Camilla nylig så høylytt at tjenerskapet ikke kunne unngå å høre det. De to går hverandre rett og slett på nervene, sier en annen kongelig talsmann til den britiske avisen..

(NTB)

ENSOM?: På jordet og mutters alene: Storbritannias tronarving prins Charles peker på britiske og canadiske fallskjermhoppere i lufta over Normandie under feiringen av 60-årsjubileet for invasjonen i Normandie sist lørdag. Nå hevder avisen at forholdet mellom prinsen og hans elskerinne Camilla Parker Bowles er i ferd med å bryte sammen. De to har gått lei av hverandre, skrev avisen på sine nettider tirsdag.
UTE: Camilla Parker Bowles skal ikke lenger være Charles sin store flamme. Uten hemmelighold og spenning, forsvant futten...