Charles + Camilla = Dødt

Forholdet mellom prins Charles og Camilla Parker Bowles skal være stein dødt.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Forholdet mellom prins Charles og Camilla Parker Bowles er stein dødt, skriver News of the World. Den britiske tronarvingen kommer til å dumpe den mangeårige kjæresten, hevdet London-avisen.

Prinsen er rammet av midtlivskrise og trenger forandring. Derfor kan det 34 år lange kjærlighetsforholdet være over om noen uker eller måneder, sier «en av prinsens nære venner» ifølge News of the Worlds nettsider.

Den angivelige nære vennen er på vanlig News of the Word-vis ikke navngitt. Avisen regnes ikke som den mest seriøse innen britisk presse, og dens sensasjonsoppslag blir tatt med atskillige klyper salt av sindige britiske lesere.

Ekteskap

Påstandene om en krise mellom Charles og Camilla kommer bare få dager etter at en framtredende talsmann for den anglikanske kirke gikk svært langt i å antyde at de to endelig må få gifte seg. De elsker hverandre og bør få hverandre, sa George Carey.

Carey var som erkebiskop av Canterbury religiøst overhode for den anglikanske kirke. I et intervju i The Times denne måneden sa han med klar adresse til hoffet ved Buckingham Palace at den kristne tro framfor alt bygger på tilgivelse, og at kongehuset bør tilgi Camilla.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer