Charles blir taus

Prins Charles har lovet seg selv at han aldri mer vil snakke med pressen om forholdet til kjæresten Camilla Parker Bowles.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Det sier noen av prinsens hjelpere til Electronic Telegraph.

For syv år siden innrømmet Charles foran millioner av tv-seere at han hadde vært utro mot Diana. Kvinnen han bedro henne med, var Camilla Parker Bowles, som han var sammen med lenge før han traff Diana. Forholdet mellom dem ble tatt opp igjen da ekteskapet med Diana begynte å hangle.

Britene reagerte med raseri på at arveprinsen bedro den populære Diana. Charles medgir at han ser på tv-tilståelsen som en av sine største tabber noen gang.

Etter Dianas død har Charles' populæritet langsomt tatt seg opp igjen. Forholdet til Camilla er offisielt, og hun viser seg i ny og ne ved hans side under større tilstelninger. Charles har dessuten taklet munn- og klovsykeutbruddet i Storbritannia med både hjertevarme, kunnskap og direkte pengestøtte til bøndene, og dette har gitt ham stadig større oppslutning.

- Innrømmelsen den gang var en stor tabbe. På mange måter kan det være at prinsen aldri kommer over det, sier en av pr-rådgiverne hans. Prinsen har nå bestemt seg for at privatlivet hans skal forbli privat. Han vil ikke lenger uttale seg om forholdet til Camilla eller om andre ting som har med familien å gjøre. Fra nå av skal han kun holde seg til å snakke om saker han er engasjert i.

BLIR TAUS: Fra nå av vil prinsen verne om privatlivet og kjæresten Camilla.