Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Charles forført i trekantdrama

Britiske aviser bugner over av historier om prins Charles\' kommende brud, Camilla Parker Bowles.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

LONDON (Dagbladet): Sexhistoriene inkluderer også Charles\' lillesøster, prinsesse Anne.

I Daily Mail skriver Christopher Wilson at «Hemmelige Camilla» skal ha forført den sjenerte og sky Charles første gang fordi Andrew Parker Bowles på den tida hadde gått til sengs med prinsesse Anne.

Flørtereplikk

Det var Andrew Parker Bowles som Camilla ville gifte seg med, men det kom ikke til å bli til hinder for å fortsette forholdet til Charles på si.

Hennes berømte flørtereplikk til den britiske tronarvingen var den svært direkte «Min oldemor var din tippoldefars elskerinne. Så hva gjør vi med det?».

Oldemoren Alice Keppel var favorittelskerinnen til kong Edward VII i mange år. Hun ble til og med kalt «La Favorita».

Forlovelsen med prins Charles har banet vei for sexhistorier også i aviser som The Times. Der blir den godt voksne bruden beskrevet som «sexmoderlig» i trekanten mellom jentefuten Andrew Parker Bowles, Camilla som fanget ham og Charles som hun kalte «min lille prins».

Portrettet som nå tegnes av Camilla er av den robuste guttejenta som i stedet for å bestille time hos psykologen rir på revejakt og skjenker rom i teen etterpå før hun trekker på seg festkjolen uten å gå gjennom dusjen først.

Hun er ikke spesielt godt utdannet, men et opphold på en sveitsisk kostskole for jenter inkluderte opplæring i å kline.

Lystig samliv

Andrew Parker Bowles hadde en leilighet i Portobello Road i London - der Camilla dukket ned fra andreetasjen ved ellevetida iført hans skjorte og ellers alle tegn på et lystig samliv. Slik det utviklet seg, var alle de britisk overklasseoppdratte deltakerne innforstått med arrangementet som tok vare på fasaden og holdt seg innenfor de riktige klasser.

Og dermed er det offisielt: Camilla er ikke pen, velutdannet eller elegant. Hun er britisk.

BRYLLUP: Prins Charles og Camilla Parker Bowles gifter seg 8. april.
FEBRUAR 1975: Andrew Parker Bowles, Camilla og prins Charles.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media