- Charles hadde homosex

Prins Charles dementerte homseryktene. Men i dag kommer tidligere tjenere ut av skapet i engelsk presse: - Han hadde sex med en mannlig tjener på slottet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

LONDON (Dagbladet):

Den tidligere slottstjeneren George Smith (43) står fast på sin påstand om at han skal ha fortalt prinsesse Diana at prins Charles hadde sex med en annen tjener på slottet.

- Det er sannheten, sier et anonymt vitne fra slottet til avisa The Mail on Sunday.

Smith har tidligere fortalt at han er blitt voldtatt av den samme tjeneren. The Mail on Sunday forteller i dag historien om Falklands-veteranen George Smith, som skal ha gitt prinsessen en detaljert forklaring om hvordan han var vitne til en sexepisode som involverte hennes mann og hans tjener.

Ifølge George Smiths forklaring til avisa The Mail on Sunday, skal han ha sett at prins Charles hadde homosex med en annen mannlig tjener på Kensington Palace.

Voldtatt

Smith hevder overfor den engelske avisa at han gikk til Diana og fortalte henne om hva som hadde skjedd. Samtidig skal Smith ha fortalt til Diana at han i 1989 selv skal ha blitt voldtatt av tjeneren som hadde sex med prins Charles.

Prinsessen skal, ifølge George Smith, ha vært svært forståelsesfull og ville hjelpe ham.

- Jeg har alltid ønsket rettferdighet etter at jeg ble voldtatt, sier Smith.

- Jeg har forårsaket mye lidelse for prinsen som jeg egentlig ikke ønsket å gjøre. Jeg har alltid respektert ham, og jeg er fremdeles stolt av det arbeidet jeg gjorde for han i ti år, sier han.

I går kveld kom en betrodd tjener ved Slottet fram, og støttet George Smith i hans påstander og forklaringer.

Tjeneren sa at Smith fortalte tre kolleger om den sjokkerende opplevelsen han var vitne til bare få minutter etter at det har skjedd.

- Sjokkert Diana

- Jeg vet med sikkerhet at George Smith gikk direkte og fortalte det til noen personer. Jeg tror det var tre. Jeg snakket med en av dem, og jeg tror på George. Jeg tror også på hans fortelling om at han er blitt voldtatt, sier det anonyme vitnet fra slottet til Mail on Sunday.

- Jeg kjenner de involverte litt bedre enn folk flest og kan se det hele for meg, sier han.

- Jeg fortalte prinsesse Diana hva jeg hadde sett, og sa jeg var veldig lei meg for at jeg måtte si det. Hun så litt sjokkert ut, men egentlig ikke så veldig, sier George Smith til The Mail on Sunday.

- Jeg har aldri forandret på historien jeg fortalte til prinsessen. Og jeg vil heller aldri gjøre det. Det er sannheten og jeg er veldig lei for at det kan skade prinsen. Det var aldri min intensjon, sier Smith.

Desperasjon

Han sier at han var drevet til vanvidd og desperasjon etter voldtekten som skjedde i 1989. George Smith hadde tanker om selvmord, men prinsesse Diana skal ha vist stor medfølelse. Hun skal ha gått så langt som å love å hjelpe ham med advokat hvis det var nødvendig.

I dag kommer prins Charles hjem etter noen dagers besøk i gulfstaten Oman.

<B>PÅ FØRSTESIDEN:</B> The Mail on Sunday slår det angivelige homofile forholdet opp på førstesiden i dag.
<B>BESKYLDNINGER:</B> Prins Charles beskyldes for å ha hatt sex med en mannlig tjener.