Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Charles inviterte Camilla på fest

LONDON (Dagbladet): Det første prins Charles gjorde da han hadde fått prinsesse Diana til å godta skilsmissetilbudet, var å ringe kjæresten Camilla Parker Bowles og invitere henne på champagnefest. Dette hevdet The Sun i går under overskriften «Jeg er fri».

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Venner av Charles var allerede invitert til landstedet Highgrove denne helga. De skulle dit for å feire Camilla Parker Bowles' 49-årsdag, men nå ble det en ekstra grunn til å feste fordi skilsmissen endelig var i havn.

«Karantene»

Selve skilsmissebegjæringen blir innlevert mandag til familieretten i London. Der er bare advokatene til stede. Deretter må det gå seks uker, en slags avkjølingsperiode, før skilsmissen er endelig klar 28. august. Fra da av kan prins Charles og prinsesse Diana gifte seg på nytt på hver sin kant, forutsatt at de får dronningens velsignelse. Som medlemmer av kongefamilien må de nemlig spørre om lov.

Mamma Diana

Det hevdes at da Diana fortalte prins William om at hun ikke lenger skal tiltales «Deres Kongelige Høyhet», svarte han:

- Jeg bryr meg ikke om hva slags tittel du har. For meg er du mamma.

Denne uka drar både Charles og Diana på tur. Prins Charles skal på offisielt besøk til verdens rikeste mann, sultanen av Brunei, og deretter drar han til Amerika.

Prinsesse Diana skal ha sønnene William og Harry med på en ferie i Frankrike sammen med sin tidligere svigerinne Fergie og hennes to døtre.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media