Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Charles Manson forteller at han voldtok mann

Seriemorderen Charles Manson i sjeldent intervju.

NOTORISK VOLDSMANN: Livstidsdømte Charles Manson kommer med oppsiktsvekkende uttalelser i ferskt intervju. Arkivfoto:  AP Photos/NTB Scanpix
NOTORISK VOLDSMANN: Livstidsdømte Charles Manson kommer med oppsiktsvekkende uttalelser i ferskt intervju. Arkivfoto: AP Photos/NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): I en oppsiktsvekkende reportasje i magasinet Rolling Stone hevder livstidsdømte Charles Manson at han voldtok en mann da han var 17 år gammel.

Seriemorderen forteller at de delte dusj og at han først spurte om han ville ha sex.

- Han sa nei. Jeg plukket opp en barberhøvel fra dusjgulvet og sa «Hvis vi blir tatt, kommer jeg til å fortelle at det var jeg som fikk deg til å gjøre det». Så lot han meg gjøre det. Men jeg vet ikke. Kanskje han trodde at jeg truet med å kutte ham, sier Manson til Rolling Stone.

Biseksuell Den notoriske voldsmannen forteller også om sitt forhold til sex, og legger ikke skjul på at han er biseksuell.

- Sex er som å gå på do. Om det er ei jente eller ikke, spiller ingen rolle.

I Rolling Stone-reportasjen lar journalisten Erik Hedegaard leserne få være med på hvordan det har vært å portrettere psykopaten, og det er flere helt spesielle øyeblikk. Blant annet da Manson gjør Hedegaard oppmerksom på at han kan drepe ham.

- Hvis jeg kan røre deg, kan jeg drepe deg.

Benekter drapene Manson sjokkerte en hel verden da han og kulten han ledet i løpet av noen augustnetter i 1969 drepte skuespilleren Sharon Tate og seks andre på bestialsk vis i Los Angeles-området. Selv om Manson aldri personlig begikk drapene, ble han dømt for medvirkning.

I intervjuet med Rolling Stone hevder Manson at han var redd da medlemmene av kulten hans dro ut for å drepe.

- De dro ut for å drepe, men jeg gjorde selvfølgelig ingenting. Forventer du at jeg skal gå ut og drepe alle de folkene? Jeg var redd, sier Manson.

Han benekter også for å ha vært hjernen bak drapene.

I intervjuet kommer det også fram at Manson har en 25 år gammel kjæreste som ønsker å gifte seg med ham.