Charles og Camilla angrepet av mobb

Under studentdemonstrasjonen i dag.

BLE ANGREPET: Prins Charles og Camilla Parker-Bowles, hertuginnen av Cornwall, kom seg unna da bilen deres ble angrepet i London sentrum i dag. Foto: Andy Rain/EPA/Scanpix
BLE ANGREPET: Prins Charles og Camilla Parker-Bowles, hertuginnen av Cornwall, kom seg unna da bilen deres ble angrepet i London sentrum i dag. Foto: Andy Rain/EPA/Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Bilen med prins Charles og hans kone Camilla Parker-Bowles ble angrepet av en rasende mobb under studentdemonstrasjonen i London i dag, melder AP.

Foran øynene på APs fotograf sparket demonstrantene i bilen mens den kjørte gjennom handlegata Regent Street i sentrum av den britiske hovedstaden. Ifølge CNN klarte de å knuse en av rutene og helle maling over kjøretøyet med de kongelige.

Bilen kom seg likevel unna relativt raskt, og ingen av passasjerene skal være skadd.

London sentrum har mesteparten av dagen vært preget av den tredje store demonstrasjonen mot regjeringens planlagte innsparinger i utdanningssektoren. Spesielt er studentene opprørt over at studieavgiften for enkelte tredobles.

Mens det britiske parlamentet har i dag behandlet saken, har horder av demonstranter slåss mot opprørspolitiet. Flere personer ble skadd under demonstrasjonen, som mobiliserte barn ned i tolvårsalderen.

Til kraftig buing ble det i kveld kunngjort at den svært upopulære sparepakka ble vedtatt.

Prins Charles' talspersoner ville i kveld ikke kommentere hendelsen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer