Charles på bena igjen

Storbritannias tronarving er på bena igjen etter at han ble operert for en kneskade i går. Allerede i dag var hadde han representasjonsoppdrag.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Prins Charles ble operert i kneet på grunn av en mindre menisk-skade. Den britiske tronarvingen gjennomgikk en «high-tech»-operasjon med laser på et privat sykehus i London. Han ble utskrevet etter noen timer, men ble ikke desto mindre fløyet i helikopter tilbake til sitt landsted i Gloucestershire.

Bekymret

Prins Charles skal ha vært fast bestemt på å gjennomføre sitt offisielle program til tross for inngrepet i kneet. Den egenrådige tronarvingen gjennomførte riktignok sine offisielle plikter, men staben har forsøkt å få prinsen til å ta det litt rolig de første dagene etter operasjonen.

Ulykkesfugl

Skaden i kneet har plaget Prins Charles over lengre tid, men det har ikke hindret ham i å være i full aktivitet. Den sportsglade prinsen brakk nylig et ribbein etter å ha falt av hesten sin under en jakttur. Han skal fortsatt ha ettervirkninger etter bruddet. Prinsen har også ryggplager etter mange år med polo-konkurranser. I 1990 rakk prinsen armen på to steder i forbindelse med en poloulykke.

PÅ BEINA: Charles er klar igjen etter kneoperasjonen.