Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Charles skal adle pedofil

LONDON (Dagbladet): Science fiction-forfatteren Arthur C. Clarke (80) har innrømmet at han er pedofil, og at han i en årrekke har betalt små gutter for sex. Onsdag skal han adles av prins Charles.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Arthur C. Clarke har skrevet «2001: En romodyssé», en bok som også er filmet og hadde premiere i 1968. I tillegg har den britiske forfatteren skrevet over 70 andre bøker. Den aldrende forfatteren sier i et intervju med den engelske avisa Sunday Mirror at han ikke tror barna tar noen skade av sex etter at de har nådd pubertetsalderen.

Hysterisk

- Den største skaden gjør de hysteriske foreldrene etterpå, sier Arthur C. Clarke til avisa.
Den 80 år gamle professoren har bodd på Sri Lanka de siste 40 åra, og førstkommende onsdag skal han adles av prins Charles. Prinsen skal besøke Sri Lanka i anledning 50-årsjubileet for øyas selvstendighet.

Søndag var det noe usikkert om besøket ville bli noe av. Grunnen er at prinsens livvakter er nektet å bære våpen av myndighetene på borgerkrigsrammede Sri Lanka. Dermed mener sikkerhetsekspertene at reisen er for risikabel for den britiske tronarvingen. Den siste meldingen i går gikk ut på at besøket mest sannsynlig ville bli gjennomført.

Dobbeltliv

Den britiske kongefamilien utsettes nå for press som er ment å ende opp med at Arthur C. Clarke ikke blir adlet.

Det er et omfattende dobbeltliv Arthur C. Clarke nå tilstår å ha ført. Han sier at han gjennom mange år har kjøpt sex av smågutter, og han har betalt i underkant av 100 kroner gangen.
Han har imidlertid store problemer med å fastslå alderen på den yngste gutten han har kjøpt sex av.

- Det er så vanskelig å fastslå den eksakte alderen på unge gutter her nede, sier Arthur C. Clarke til avisa.

Clarke utsettes nå også for knallhardt press fra flere antiprostitusjonsgrupper på Sri Lanka som hevder han er selve bildet på sexturismen, og at han trekker pedofile til øya.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!