Charter-Svein rekrutterte Thomas Seltzer til kjempepyramide

- Han er en mann jeg setter veldig pris på, og spurte om jeg «skulle tjene masse penger».

VENN MED CHARTER-SVEIN: Thomas Seltzer, mest kjent fra Turboneger og NRK-programmet Trydgekontoret, sier han visste pengene han ga til Charter Svein ville forsvinne for godt. Foto: LARS EIVIND BONES
VENN MED CHARTER-SVEIN: Thomas Seltzer, mest kjent fra Turboneger og NRK-programmet Trydgekontoret, sier han visste pengene han ga til Charter Svein ville forsvinne for godt. Foto: LARS EIVIND BONES Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Trygdekontoret-programleder Thomas Seltzer bekrefter overfor Dagbladet at Svein «Charter-Svein» Østvik rekrutterte ham til pyramidespillet Zeek Rewards under Norges-turneen «Trygd across Norway» i 2012. Seltzer var programleder for NRK-programmet, mens Østvik var gjest.

- Trygdekontoret var på turné, det var vel i 2012, og Svein var med på noen av kveldene. Han er en god venn og en mann jeg setter veldig pris på, og spurte om jeg «skulle tjene masse penger», sier Seltzer til Dagbladet.

Bare moro -  Jeg ga 100-200 dollar som jeg visste at jeg kom til å miste. Det var bare moro.

- Jeg visste at jeg aldri kom til å tjene noe på det, men noen ting må man gjøre her i livet, i hvert fall når det er pyramidespill og min gode venn Svein, sier Seltzer.

- Jeg luktet selvfølgelig lunta. Men mitt første livsmotto er at man skal LOLe litt her i livet, mitt andre motto er YOLO — du lever bare en gang. Dette var 200 dollar rett i YOLO-potten.

En annen Oslo-mann som ble rekruttert av Østvik lot seg intervjue i Dagbladet i går, og var kritisk til Østviks rolle i Zeek Rewards.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer