Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Cheerleadere arrestert etter dosex

Slo ned en person i dokøen på vei ut.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): To heiagjengledere fra NFL-laget Carolina Panthers er arrestert etter en litt for heftig fest i Tampa Bay natt til søndag.

Dotrengende gjester hisset seg opp over høye sexlyder på toalettet, og forsøkte å få dogjestene ut av toalettet. Da de to kvinnene etterhvert fant det for godt å avslutte akten, svarte Renee Thomas med å slå ned en av de utålmodige gjestene i dokøen, skriver nyhetsbyrået AP.

Da var det tid for å ringe politiet. Ifølge vitner hadde Thomas og Angela Keathley sex med hverandre på toalettet, og nektet å komme ut. Da politiet arresterte Thomas, viste hun i tillegg falsk ID.

Enden på visa var bøter på henholdsvis 3 og 5000 kroner for oppførselen. I tillegg blir Thomas siktet for vold og bruk av falsk identitet. Ifølge politiet i Tampa Bay har lovbruddene en samlet strafferamme på mellom 1 og 5 års fengsel.

ARRESTERT: Renee Thomas (til venstre), og Angela Keathley.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling