Chess-gründer får ikke solgt sin Spania-luksus

Svein Johnsen har måttet leie ut kjempeeiendommen i Spania i syv år. Ingen vil kjøpe.

Svein Johnsen sliter med å selge sin eiendom i Spania. Foto: Ingunn Strand
Svein Johnsen sliter med å selge sin eiendom i Spania. Foto: Ingunn StrandVis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Finansavisen): Svein Johnsen har måttet leie ut kjempeeiendommen i Marbella i Spania i påvente av salg. Ifølge Finansavisen har ikke noen vært villige til å betale de 32 millionene Johnsen ønsker.

Syv år med utleie

- Det er altfor stort. Det er ikke økonomiske årsaker bak at jeg ønsker å selge. Jeg har ikke behov for en så stor eiendom. Jeg ønsker det enklere. Derfor har jeg leid ut eiendommen i syv år, sier Svein Johnsen til Finansavisen.

Prisen har vært den samme hele tiden – 3,5 millioner euro.

Eiendommen ligger på vestvendt langs golfbanen Real Club de Golf Las Brisas bare noen minutters kjøretur på oversiden av den kjente havnen Puerto Banus like vest for Marbella på Spanias solkyst.

Luksus

Finansavisen kan fortelle at selve eiendommen er på 2,7 mål, mens fritidsboligen er på hele 685 kvadratmeter med fem soverom og seks bad.

I tillegg kommer 235 kvadratmeter terrasser samt oppvarmet basseng, klimaanlegg, peis, gulvvarme, innebygde garderober, solarium, badstue, gym og grill. Den har også gjestehus og sirlig opparbeidet hage.

- Jeg har ikke hatt behov for eiendommen siden jeg skilte meg og har vært der lite selv. Jeg kunne beholdt eiendommen hvis jeg hadde fått ny familie, men nå har jeg bare skjorte og skje, sier bergenseren til Finansavisen.

Andre økonominyheter:
Donald Trump fikk nei - milliardær fra Larvik fikk ja
Arnulf Refsnes leverer melk og brød på døren – prises til 180 millioner