Chicago-mann mistet jobbtilbud etter å ha sendt naken-selfies til helt feil kvinne

Ikke meningen å sex-tekste sjefen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): En mann fra Chicago i USA kan se langt etter jobbtilbudet han akkurat hadde fått etter at han ved et uhell sendte nakenbilder av seg selv til sin kommende sjef, skriver BBC.

Ifølge politiet skal mannen ha sendt to nakenbilder av seg selv til en HR-direktør i tidsrommet 11. til 13. august, før han ringte til henne.

Den kvinnelige lederen i St Charles-firmaet mottok de ublue tekstmeldingene mens hun befant seg hjemme i huset sitt. Hun følte seg ubekvem og kontaktet politiet.

Innrømmer nakenbilder Politiet har vært i kontakt med mannen som innrømmer å stå bak naken-selfiene. Han er imidlertid klar på at bildene var ment for en helt annen kvinne enn hans kommende sjef.

- Jeg har forstått det slik at jobbtilbudet han fikk ikke lenger står ved lag, sier politisjef Michael Ruth i Elmhurst til Chicago Tribune.

Kvinnen kommer ikke til å anmelde mannen for naken-stuntet, men han har fått beskjed om at han ikke bør ha noen ytterligere kontakt med firmaet.

- Lever sitt eget liv Politisjef Ruth sier de har sett en økende tendens til at unge mennesker sender upassende bilder av seg selv til andre, noe som lett kan føre til vanskeligheter som i denne saken.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.