Chris (25) drepte og kokte kjæresten

Politiet fant øre i gryte hjemme hos moren.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Christopher Lee McCuin (25) kan vente seg et strengt møte med rettssystemet i Texas; politiet i delstaten mener han tok livet av kjæresten Jana Shearer (21) før han fileterte og kokte henne - og selv ringte til politiet for å fortelle hva han hadde gjort, skriver AP.

Hjemme hos mor

Det var på lørdag McCuin ringte og fortalte politiet at han var i full gang med å koke kroppsdeler av henne hjemme hos sin mor i Tyler 18 mil utenfor Dallas. Politiet aksjonerte sporenstreks og kunne bekrefte 25-åringens opplysninger:

I ei gryte lå et øre og kokte, og på en tallerken på kjøkkenbordet lå menneskekjøtt med en gaffel stikkende opp.

Politiet er ikke sikre på om McCuin har satt til livs noe av kjæresten.

- Vi kan ikke bevise at han har gjort det. Han hadde enten planlagt det, hadde gjort det eller ville at vi skulle tro det, sier sheriff J.B. Smith til AP.

Før han ringte politiet, ba 25-åringen moren og hennes kjæreste om å ta en titt i garasjen.

- Se hva jeg har gjort, skal han ha sagt.

SKREKKENS HUS: McCuins mors hus, der levningene av Jana Shearer (21) ble funnet i både garasjen, på en tallerken og i ei gryte. Foto: HERB NYGREN JR./TYLER MORNING TELEGRAPH/AP/SCANPIX
SKREKKENS HUS: McCuins mors hus, der levningene av Jana Shearer (21) ble funnet i både garasjen, på en tallerken og i ei gryte. Foto: HERB NYGREN JR./TYLER MORNING TELEGRAPH/AP/SCANPIX Vis mer

I garasjen fant moren og kjæresten blodige levninger etter Shearer og rømte straks fra huset.

Forbrytelsesturné

Politiet tror 21-årige Shearer ble bortført fra sitt hjem fredag kveld og drept, og at McCuin kjørte rundt med liket i baksetet på pickupen sin. Drapet og lemlestingen var imidlertid tilsynelatende bare én av mange forbrytelser han begikk i helga:

25-åringen er også mistenkt for å ha knivstukket sin ekskones kjæreste og brutt seg inn i en butikk. Knivofferet ligger kritisk skadd på sykehus.

McCuin skal framstilles for fengsling i dag.

Det er bare en knapp måned siden den meksikanske forfatteren José Luis Calva hengte seg i fengselet i Mexico by. Han satt inne i påvente av rettssaken mot ham etter at politiet fant kjæresten hans partert og tilberedt som mat hjemme hos ham.

KANNIBAL OG MORDER? 25-årige Christopher McCuin har litt av hvert å svare for når saken mot ham kommer opp; i tillegg til siktelsen for å ha drept og partert sin 21-årige kjæreste er han siktet for knivstikking og innbrudd - på samme helg som drapet.
SJOKKERTE: Parteringsdrapet har skaket opp nabolaget i Tyler i Texas.
MAKABER OPPGAVE: Etterforskerne fra Smith County 18 mil øst for Dallas ankommer åstedet for det makabre likfunnet.