Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Chris mistet kona mens hun fødte deres sønn Lennon. Fire dager senere gikk sønnen bort

Videoen av pappas sang til sønnen rører.

SYNGER FOR SØNNEN: Chris Picco synger Beatles-låta «Blakbird» for sønnen som kjemper mellom liv og død. Etter fire dager var det slutt. Chris mistet både sin kone og nyfødte sønn i løpet av fire dager. Foto: Ashley Picco Memorial Fund
SYNGER FOR SØNNEN: Chris Picco synger Beatles-låta «Blakbird» for sønnen som kjemper mellom liv og død. Etter fire dager var det slutt. Chris mistet både sin kone og nyfødte sønn i løpet av fire dager. Foto: Ashley Picco Memorial Fund Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Videoen av når Chris Picco spiller Beatles-låta «Blackbird» foran kuvøsa hans for tidlig fødte sønn ligger i og kjemper for livet, har nå nådd millioner av YouTube-seere.

Se videoen her.

Lille Lennon James Picco ble født under dramatiske omstendigheter på Loma Linda universitetssykehus i California forrige uke.

Bare 24 uker ut i svangerskapet ble Ashley Picco hastesendt til sykehus. Noe var galt og deres ventende sønn ble hentet ut med hastekeisersnitt. Ashley døde under operasjonen og den 16 uker for tidlig fødte lille gutten ble lagt i kuvøse i et forsøk på å redde han, skriver Huffington Post.

Gutten kjempet i fire dager før han måtte slippe taket. På en minne- og donasjonsside skriver Chris Picco om tapet:

- Kjære venner, familie og støttespillere. Det er med tungt hjerte jeg skrive dette. Min lille kjemper, Lennon James Picco sovnet inn i pappas armer sent i går kveld. Han var omgitt av familie, venner, og de beste legene, sykepleierne og sykehus-personell i verden. Han hadde på seg klær Ashley kjøpte til ham, med små gitater på, og hadde et teppe laget en nær venn rundt seg. Jeg er veldig takknemlig for de fire minneverdige dagene jeg fikk tilbringe med ham. Mammaen hans ville vært veldig lykke for å se ham, holde ham, ta på ham, bade ham, synge til ham, alt det jeg fikk lov å gjøre, skriver Picco.

Venner av familien har opprettet en minne- og donasjonsside for paret, slik at Chris skal klare å takle sykehusregninger og kostnader knyttet til to begravelser. Målet var 50 000 dollar, men i skrivende stund har det strømmet inn over 107 000 dollar, mer enn 700 000 kroner.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media