Christer Tromsdal fengslet i to nye uker

Men politiet håpet på fire.

NYE UKER I VARETEKT: Bedragerisiktede Christer Tromsdal ble varetektsfengslet i to nye uker i Oslo tingrett i dag.
Foto: Morten F. Holm / SCANPIX .
NYE UKER I VARETEKT: Bedragerisiktede Christer Tromsdal ble varetektsfengslet i to nye uker i Oslo tingrett i dag. Foto: Morten F. Holm / SCANPIX . Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

||| (Dagbladet): Bedragerisiktede Christer Tromsdal ble varetektsfengslet i to nye uker med brev- og besøkskontroll i Oslo tingrett i dag.

- Vi begjærte i utgangspunktet fire nye uker, men retten satte fengslingsperioden til to. Det tar vi til etterretning, sier førstestatsadvokat Geir Kavlie i Økokrim til Dagbladet.

Fenglingsmøtet gikk for lukkede dører i Oslo tingrett i dag. Tromsdal siktet for grovt bedrageri etter at han skal ha medvirket til å svindle norske banker for over 14 millioner kroner og forsøkt å gjøre det samme med ytterligere to banker for over 13 millioner kroner.

Ytterligere fem personer er siktet i saken.

Skal avhøre vitner Kavlie opplyser at det var bevisforspillelsesfaren som var avgjørende for dem å holde Tromsdal i fortsatt varetekt.

- De neste ukene vil vi blant annet bruke på å avhøre vitner. Er vi ikke fornøyde etter de neste to ukene, blir vi nødt til å begjære fortsatt varetektsfengsling av ham, sier Kavlie.

Økokrim har gjort beslag av Tromsdals pcer og mobiltelefoner.

Da tjenestemenn fra Økokrim tok seg inn i Christer Tromsdals luksusleilighet på Aker Brygge tidlig om morgenen 24. februar i år, var Tromsdals første reaksjon å hente sin bærbare pc og kaste den ut av vindu fra 12. etasje, ifølge politifolkene på stedet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer