Christian (18) døde i TikTok-ulykke - nå advarer broren

- Alle trodde det var selvmord. Det trodde vi også, sier broren, Daniel Stefan Granli (28). Så fant de Christians mobiltelefon på opptaksmodus.

SAVNET: Christian var lett å like, og en gutt med flere planer og drømmer foran seg, forteller broren, Daniel Stefan Granli. Foto: Privat
SAVNET: Christian var lett å like, og en gutt med flere planer og drømmer foran seg, forteller broren, Daniel Stefan Granli. Foto: Privat Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

28 år gamle Daniel Stefan Granlis lillebror, 18 år gamle Christian Olsen Granli, døde i en tragisk TikTok-ulykke tidligere i år. Nå velger han å gå ut med historien for å advare andre om at det også kan skje dem.

- Kan dette føre til at ett menneske blir spart, så er det verdt det, sier han til Dagbladet.

Heiv seg i bilen

Det var lørdag 23. mai at Daniel ble oppringt av en venn. Han sa at det sto en rekke nødetater utenfor butikken Tjølling Hestefôr, som familien driver i Tjølling.

Daniel heiv seg i bilen, og da han etter få minutter kom fram, forsto han at det hadde skjedd noe med broren. På innsida så han den livløse kroppen hans liggende på gulvet, skriver Østlands-Posten, som omtalte saken først.

- Helsepersonell forsøkte livreddende førstehjelp i en times tid, men han ble erklært død på stedet, bare 18 år gammel, sier Stefan Granli til Dagbladet.

Omstendigheter på funnstedet kunne umiddelbart tyde på at 18-åringen hadde begått selvdrap.

Fant mobiltelefonen

Ryktene begynte å spre seg fort i tettstedet Tjølling, som ligger i Larvik kommune i Vestfold og Telemark. Familien valgte selv etter kort tid å gå ut og bekrefte dødsfallet, og hva som sannsynligvis lå bak, forteller Stefan Granli.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer