Christian Slater arrestert

Skuespilleren Christian Slater ble arrestert på gaten på Manhattan natt til i dag. Han skal angivelig ha antastet en kvinne.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

35 år gamle Slater ble beskyldt for å ha tatt kvinnen på rumpa litt før klokken to natt til tirsdag.

Kvinnen gikk rett til politiet og rapporterte hendelsen. Slater ble funnet i nærheten like etter, og kvinnen gjenkjente ham umiddelbart som gjerningsmannen. Skuespilleren ble arrestert og senere tiltalt, og må møte i retten i løpet av tirsdag.

Slater er blant annet kjent fra filmene «Heathers» og «True Romance». I 1997 måtte han sitte 90 dager i fengsel etter å ha bitt en mann i magen og kastet en politimann i veggen på en fest i Los Angeles.

Det er ikke første gang Slater er i klammeri med en kvinne. I 2003 ble hans daværende kone Ryan Haddon arrestert for å ha banket stakars

Christian til blods - blant annet ved å knuse et glass i hans hode. Slater måtte den gangen sy 20 sting i bakhodet. Han valgte ikke å anmelde saken.

(ANB-AP-Dagbladet.no)

TATT: Cristian Slater opptrer her som slask i teaterstykket «One Flew Over The Cuckoo\'s nest». Natt til i dag ble han arrestert, angivelig for å ha antastet en kvinne.