MUSEUMSBESØK: Chris Christie er aktuell som presidentkandidat ved neste valg. Foto: AP
MUSEUMSBESØK: Chris Christie er aktuell som presidentkandidat ved neste valg. Foto: APVis mer

Christie avviser at han er for tjukk til å bli president

Guvernøren i New Jersey, Chris Christie, som er en aktuell republikansk kandidat om fire år, avviser at han er for overvektig til å bli en god president.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

I et intervju med TV-kanalen ABC sent onsdag ville Christie ikke si om han har planer om å forsøke å bli Republikanernes presidentkandidat om fire år.

Men han avviste kontant programleder Barbara Walters' spørsmål om hans vekt og potensielt tilhørende helseproblemer kunne bli et tema og hindre ham i å bli president.

- Det der er latterlig. Folk så meg i de siste ukene med 18-timers dager under stormen Sandy, så jeg kan ikke tro at det ville bli et problem, svarte han og la til at gjerne ville gå ned i vekt om han kunne finne ut hvordan.

Korpulente Christie kom i hele nasjonens søkelys da han stadig var på TV under stormen som rammet østkysten av USA i begynnelsen av november.

Han ble ikke populær blant sine partifeller da han roste president Barack Obamas håndtering av stormen og opptrådte sammen med ham da de inspiserte skadene. Men innsatsen har neppe skadet ham i velgernes øyne.

(NTB)