Christina (31) hadde alt. Unntatt store bryster

Hjerneskadd og i koma på fjerde måneden. Nå advarer forloveden mot skjønnhetoperasjoner.

I KOMA:  Benny Håkansson (34) har besøkt forloveden Christina Hedlund hver dag på sykehuset siden den fatale platiske operasjonen for tre måneder siden. Hun er i koma og legene sier hun trolig har fått en varig hjerneskade. FOTO: SVT.
I KOMA: Benny Håkansson (34) har besøkt forloveden Christina Hedlund hver dag på sykehuset siden den fatale platiske operasjonen for tre måneder siden. Hun er i koma og legene sier hun trolig har fått en varig hjerneskade. FOTO: SVT. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Christina Hedlund (31) og forloveden Benny Håkansson (34) har bestilt vielsesdato i Lund domkirke i Skåne i juni neste år etter å ha vært sammen i 13 år.

Alt har pekt en vei — rett fram. Benny har drømmejobben på oljeplattform og Christina er snart ferdig med studiene i biomedisin.  

Det var bare ett grep Christina Hedlund ville ta for at alt skulle være perfekt. Hun var opptatt av å skaffe seg større bryster, men ville ikke vente til hun sto først i køen hjemme i Sverige i desember.  

Operasjonsgave Den vordende ektemannen slo til med en gave i sommer — operasjon for større bryster på en utenlandsk klinikk. Via en agent i Sverige var alt klart for inngrepet på en klinikk i Gdansk i Polen.

Det gikk forferdelig galt. Nå ligger Christina Hedlund i koma på sykehus i Malmö på fjerde måneden.  

I følge avisa Sydsvenskan tror ikke legene lenger at rehabilitering vil gi noen mening. Hun kan ha pådratt seg varig hjerneskade under operasjonen.

De svenske legene tror i etterkant at hun fikk for mye narkose, som svekket åndedrettsorganene og oksygentilførselen til hjernen. 

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer