Christoffer (24) skadd i okseløpet

13 til sykehus etter gårsdagens løp.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): Nordmannen Christoffer Næss (24) fra Nøtterøy er blant de tretten deltakerne som havnet på sykehus etter dagens okseløp i Pamplona i Spania. Under løpet ble han spiddet i beinet av en løpsk okse som angrep løperne.

Nordmannen ble ifølge El Pais og ABC.es brakt til sykehuset Hospital Virgen del Camino i Pamplona med skader i høyrebeinet.

- Vi er i ferd med å sjekke nordmannens identitet og tilstand nå, opplyser Frode Andersen, fungerende kommunikasjonssjef i UD, til Dagbladet.no i 11-tida.

I 13.45-tida opplyser Andersen at generalkonsulatet i Bilbao har vært i kontakt med sykehuset, og at 24-åringen nå er utskrevet.

- Gjorde ikke vondt

- Det gjorde ikke vondt der og da, men jeg hadde vel mye adrenalin i kroppen, sier Christoffer Næss til NRK.

24-åringen kaller dramaet «et minne for livet».

- Det var et 15-16 cm langt kutt som ble sydd igjen. Jeg så rett inn på leggbeinet da jeg lå på bakken. Da visste jeg ennå ikke hvor ille det var, sier Nøtterøy-mannen.

Under okseløpene er man godt forberedt på at folk blir skadd, og helsepersonell står derfor klare i tilfelle noe skulle skje. Derfor får de skadde raskt legehjelp.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer