Christoffer ble stoppet av politiet etter at han laget denne «reklamefilmen»

- Hadde aldri trodd at så mange skulle sette pris på vår dumme humor.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Da svenske Christoffer Castor (28) skulle legge ut bilen sin for salg, la han ned litt ekstra arbeid for å få nett-annonsen til å skille seg ut.

I tillegg til en vanlig annonse på Sveriges svar på Finn.no, Blocket, la han derfor ved link til en hjemmesnekret video av salgsobjektet.

Og i løpet av drøye to uker har Castors Volvo 245 blitt en hit på nettet.

Se hvordan den 20 år gamle bilen på humoristisk vis plutselig framstår som en luksusbil i «Buy My Volvo» øverst i saken.

- Dum og dramatisk Castor jobber til vanlig som art director, og har derfor sørget for å gi den humoristiske «reklamevideoen» en profesjonell touch.

Til Dagbladet forteller han at han ikke lenger trengte bilen, etter at han nylig kjøpte seg en Volvo 142 fra 1968.

- Jeg har ingen garasjeplass for 240-en, så den koster meg bare penger å ha stående på gata. Derfor bestemte jeg meg for å legge den ut på Blocket. Men jeg ville at annonsen skulle skille seg ut.

- Jeg ville lage en dramatisk og dum film som spiller litt på hvordan bilreklamer bruker å se ut, bare helt motsatt, sier han.

Overrasket over populariteten Dermed tok han med seg venn og kollega Christian Svanlund for å spille inn salgsfilmen. Til tross for at filmen ser avansert ut, forteller Castor at de to bare brukte to lunsjpauser og under to timer på selve innspillingen, mens han klippet den i løpet av to kvelder.

Kompisen Johan Karlberg gikk med på å være fortellerstemmen til videoen.

Videoen er laget i to versjoner - på svensk og på engelsk. Til sammen har de på kort tid blitt sett nesten to millioner ganger på Youtube.

- Jeg hadde aldri trodd at så mange skulle sette pris på vår dumme humor, og at den skulle spre seg som dette.

Ble stoppet av politiet - Her om dagen ble jeg stoppet av to politimenn på motorsykkel. De brukte blålys og alt. Bare for å få et bilde av bilen min. De sa filmen min var den morsomste de hadde sett.

Men til tross for den kreative annonsen, er bilen ennå ikke solgt.

- Jeg håper jo å få solgt den til den prisen jeg har satt. Men akkurat nå beholder jeg den litt til da den kanskje skal være med i noen flere filmer framover, sier han.