TRUES: Christoffers stefar har hele tiden hevdet at han ikke har skyld i åtteåringens død. Nå soner han i fengsel, etter at lagmannsretten ikke festet lit til hans forklaring. Foto: Thomas Rasmus Skaug / Dagbladet
TRUES: Christoffers stefar har hele tiden hevdet at han ikke har skyld i åtteåringens død. Nå soner han i fengsel, etter at lagmannsretten ikke festet lit til hans forklaring. Foto: Thomas Rasmus Skaug / DagbladetVis mer

Christoffers stefar trues på nettforum

Henges ut med navn og bilde.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Stefaren til avdøde Christoffer Gjerstad Kihle (8) soner nå en dom på åtte år, som han fikk for å ha utført volden som førte til guttens død.

Nå blir han flere steder på internett navngitt, og truet med tortur, voldtekt og drap.

- Jeg har tillit til at politiet tar trusler på alvor. Ut over det har jeg ingen kommentar, sier Brynjar Meling, som er stefarens forsvarer, til Dagbladet.

Permisjon Ifølge Aftenposten hadde stefaren en to dagers permisjon fra Bastøy fengsel for en uke siden.

Kommentarene med grove trusler er lagt inn av flere personer, en skriver at det er når stefaren slipper ut av fengsel han vil få den straffen han fortjener.

I noen kommentarer blir også Christoffers mor truet, hun er også avbildet.

- Jeg forutsetter at politiet vurderer situasjonen, og gjør det som er nødvendig, sier Thomas Randby, som er forsvareren til Christoffers mor.

Ankesak Cecilie Reinskau Svorstøl, jourhavende jurist ved Vestfold politidistrikt, vet ikke om politiet er klar over truslene.

- Det er mulig at noen jobber med det, men jeg har ikke informasjon om det her, sier hun til Dagbladet.

Åtte år etter at Christoffer ble funnet livløs i senga si, begynte i forrige uke ankesaken mot hans mor. Hun er tiltalt for å ha medvirket til sin sønns død ved å være passiv. Påtalemyndigheten mener at de kan bevise at mora visste om overgrepene gutten ble utsatt for.

Christoffers mor hevder at hun er uskyldig, og at hennes ektemann, Christoffers stefar, er uskyldig dømt.

De har etter Christoffers død fått to barn sammen, men disse er tatt hånd om av barnevernet, og bor i forsterhjem.

Ankesaken har gjort at de grusomme detaljene fra Christoffers siste tid igjen er i media. Den skal gå for Agder lagmannsrett til og med den 18. februar.

DØD: Christoffer Gjerstad Kihle (8) ble funnet livløs i senga si den 2. februar 2005. Nå er ankesaken mot hans mor oppe i Agder lagmannsrett. Hun er tiltalt for å ha medvirket til åtteåringens død. Foto: Thomas Rasmus Skaug / Dagbladet
DØD: Christoffer Gjerstad Kihle (8) ble funnet livløs i senga si den 2. februar 2005. Nå er ankesaken mot hans mor oppe i Agder lagmannsrett. Hun er tiltalt for å ha medvirket til åtteåringens død. Foto: Thomas Rasmus Skaug / Dagbladet Vis mer