«Chuck» hadde ikke sett matfar på åtte måneder ...

Overfalte den hjemvendte soldaten med kos i rørende gjenforening. Her er ukas søteste dyrevideo.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): At hunden er menneskenes beste venn, kan mange hundeeiere skrive under på. Men sjelden har det vært like tydelig som i videoen som ligger øverst i denne saken.

Det rørende møtet mellom to år gamle «Chuck» og den hjemvendte soldateten Nick går nå verden rundt og er i løpet av få dager sett 1,5 millioner ganger på YouTube.

SEKUNDER FØR... Chuck vet ikke at matfar kun er noen få meter unna.
SEKUNDER FØR... Chuck vet ikke at matfar kun er noen få meter unna. Vis mer

- Pappa er hjemme, sier soldatkona Katie til den lille familiens firbeinte venn, og så eksploderer hunden i pur glede og lykke over å se matfar igjen.

Chuck nærmest angriper «pappa» Nick for å uttrykke sin kjærlighet.

- PAPPA ER HER: Matmor Katie annonserer at pappa er i nærheten.
- PAPPA ER HER: Matmor Katie annonserer at pappa er i nærheten. Vis mer

Videon er tatt opp av soldatkona Katie, som selvsagt hadde med seg «Chuck» da hun skulle ta imot ektemannen da han kom tilbake fra en åtte måneder lang tjeneste i Afghanistan.

- Det har vært åtte lange måneder, sier Katie i videoen.

FULL FART: Chuck hopper ut av bilen og spurter bort til pappaen sin, som han ikke har sett på åtte måneder.
FULL FART: Chuck hopper ut av bilen og spurter bort til pappaen sin, som han ikke har sett på åtte måneder. Vis mer

I en mail til Dagbladet skriver Katie at «Chuck» er en blanding mellom bozer og appenzeller, og at han er ekstremt glad i matfaren sin.

Soldaten Nick er forøvrig stasjonert i Tyskland, der USA fortsatt har omlag 50 000 soldater, til tross for at den kalde krigen ble avsluttet for over 20 år siden. USA er nå iferd med å stenge en rekke militærbaser i Tyskland og i stedet bruke ressursene i Stillehavet for å møte Kinas vekst.

HJERTELIG: Gjensynet er rørende vakkert, der Chuck ikke klarer å styre følelsene, men nærmest angriper matfar Nick for å uttrykke sin kjærlighet.
HJERTELIG: Gjensynet er rørende vakkert, der Chuck ikke klarer å styre følelsene, men nærmest angriper matfar Nick for å uttrykke sin kjærlighet. Vis mer