Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Cindy klar for nytt ekteskap

LONDON (Dagbladet): Supermodellen Cindy Crawford (30) skal gifte seg. Vielsen skjer 28. september og den utvalgte er Batman-stjernen Val Kilmer (35). Det skal bli bryllup tre hele dager til ende i hjembyen Dekalb i Illinois.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Cindy Crawford holder på å avslutte skilsmisseavtalen med Richard Gere, så hun er rede til å forsøke ekteskapet en gang til.

Fridde

Ifølge venner var det Cindy som fridde. Hun skal ha sagt: - Jeg elsker deg og jeg tror du elsker meg, så la oss gifte oss.

Val Kilmer skal ha blitt svært overrasket, men ifølge ryktene tatt seg raskt inn og svart: - Selvsagt!

Frieriet skjedde mens Val Kilmer spilte inn en film om «Helgenen» i London. Han har hovedrollen. Cindy Crawford kom flere ganger til London mens innspillingen pågikk, blant annet da hun reklamerte for de nye, blå Pepsi-Cola-boksene den 2. april i år.

Humørsyk

Den vordende brudgommen kalles i Hollywood «Mr Moody» (den humørsyke). Nylig hadde Entertainment Weekly et stort angrep på ham. Regissøren Joel Schumacher kalte ham «barnslig og umulig» etter at de hadde kranglet under innspillingen av «Batman forever».

Angrepet

Andre Hollywood-stjerner beskylder ham for å være ondskapsfull og grisk. Han forlot sin britiskfødte kone Joanna Whalley-Kilmer like etter at hun fødte deres andre barn, og han sørget ikke engang for at hun og barna hadde et sted å bo.

Bryllupet med superstjernen Cindy Crawford blir nok en begivenhet. Hun har invitert sine venner blant fotomodellene, og på gjestelisten står både Linda Evangelista og Elle Macpherson.

Lært av gamle feil?

Det blir interessant å se hvor lenge disse to stjernene klarer å holde sammen. Cindy Crawford erklærte sin evige kjærlighet til Richard Gere før de giftet seg, men samlivet ble heller kortvarig. De er begge karrieremennesker og var opptatt på forskjellige steder, ofte i hver sin verdensdel. Nå undrer mange seg over om det nye forholdet vil lide samme skjebne, eller om paret har lært av tidligere feilgrep.

Nettkjenning: 

Modellmania på nettet

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media