Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Claudia og David er fortsatt sant

FORTSATT MAGISK: Claudia tilbakeviser at hun har sparket ut magikermannen David. PRAHA (Dagbladet): - Dette er sprøyt fra ende til annen. David og jeg er og blir et kjærestepar. Vi treffer hverandre så ofte vi kan. Nå reiser vi snart på badeferie i Karibia. Sammen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Supermodell Claudia Schiffer (25) dirrer av raseri på grunn av meldingene som har gått verden rundt om at hun angivelig har gitt magiker David Copperfield (39) på båten.

Ryktene om splittelse og oppbrudd har fulgt det tysk-amerikanske kjendisparet siden de forlovet seg for to år siden. Men ryktene blir ikke sannere om de gjentas, skal vi tro Claudias kontante dementi i gårsdagens utgave av den tyske storavisa Bild-Zeitung.

- Vi er sammen. Vi treffes oftere enn det omverden vet. Og hvem skulle det interessere når vi flyr over halve kloden for å se hverandre et par dager? Ved siden av våre yrker vil vi ganske enkelt leve våre liv på vår måte, sier verdens best betalte fotomodell.

Det var det britiske magasinet «Here» som brakte historien om at Claudia for et par uker siden hadde slått opp med David Copperfield. Han hadde reagert surt på at tekstilene ble vel små og gjennomsiktige da forloveden reklamerte for undertøy i USA.