Claudia Schiffer fikk 150 000 for stevnemøte

BERLIN (Dagbladet): Stjernemodellen Claudia Schiffer fikk 150 000 kroner for sitt første stevnemøte med tryllekunstneren David Copperfield. Nå ber hun politiet om hjelp til å bevise at hun virkelig elsker ham.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Ukebladet Bunte presenterte i går en kopi av kontrakten som ble inngått mellom Schiffer og Copperfields agenter, da den tyske kvinnen lot amerikaneren invitere seg til magisk aften i Berlin den 8. oktober 1993. I tillegg til det fete honoraret, skulle hun ha livvakter, hotellværelser til seg og familien og en svart Mercedes 500 til rådighet.

Claudia Schiffer, foreldrene og lillebroren satt på første benk under Copperfields show i Tysklandshallen. Etterpå rapporterte sladderpressen om magiske øyekast og lynromanse i garderoben.

Ukjent

Seinere har den 27 år gamle modellen forlovet seg med den 13 år eldre magikeren. Bunte påstår likevel at forholdet fremdeles er bygd på penger og felles reklameverdi.

Copperfield var helt ukjent i Europa da Schiffer gjorde ham bråberømt. Hun var en ukjent og dum blondine i Hollywood-sammenheng, før han gjorde henne til ettertraktet vare på filmselskapenes sjefskontorer.

Ukebladet melder at alle kontrakter mellom partene inneholder en klausul om at avtalene skal holdes strengt hemmelige og at ingen involverte har lov til å uttale seg om dem.

Da de to ble forlovet, viste Copperfield fram diamantringen til 15 millioner kroner for journalister, før den utkårne fikk se den. Når paret holder felles ferie på eksotiske steder, blir pressen alltid informert om deres bevegelser. Og til tross for at forlovelsen har vært et faktum i flere år, vil ingen av de to snakke om når bryllupet skal stå.

Rasende

I går reagerte både Schiffer og Copperfield med raseri mot oppslaget i Bunte. Claudia Schiffer har bedt forbundspolitiet i Bayern om å etterforske hvor ukebladet har fått fatt i kontraktene. Hun hevder hardnakket at det dreier seg om forfalskninger. Og hvis dette blir bevist, må hele verden forstå at hun elsker Copperfield av hele sitt hjerte - lyder logikken fra agenten hennes.

RASENDE: Claudia Schiffer ble rasende da det tyske ukebladet Bunte avslørte kontrakten med Copperfield.