Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Claudia Schiffer har fått en datter

Den tyske supermodellen Claudia Schiffer ble mamma igjen i dag.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Den lille jenta kom til verden på Portland-sykehuset i London. Barnet veide 3,2 kilo, og både hu og mamma Claudia hadde det bra etter fødselen, sa en talskvinne for 34 år gamle Schiffer.

Det er ennå ikke bestemt hva barnet, som er Schiffers andre med ektemann og filmprodusent Matthew Vaughn, skal hete. Paret fikk i januar i fjor sønnen Caspar.

- Vi er overlykkelige over at familien nå får et nytt medlem, og jeg vil gjerne takke min vakre kone Claudia for å ha skjenket meg en like vakker datter, het det i en uttalelse fra Vaughn i dag.

Vaughn og Schiffer giftet seg i mai 2002, og paret er bosatt i Storbritannia. De har kjøpt seg et 500 år gammelt gods, Coldham Hall, som ligger på den engelske landsbygda i grevskapet Suffolk øst for London.

Men ifølge sladrepressen synes paret at det blir litt trangt på Coldham Hall, nå som de har to barn. Schiffer og Vaughn skal derfor være på utkikk etter en romsligere bolig sentralt i London, sier ryktene.

(NTB)

FIKK EN DATTER: Claudia Schiffer og Matthew Vaughn.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media