Claudia Shiffer tar gjerne av seg klærne

- Ja, når det gjelder film er jeg villig til å gjøre stort sett hva som helst av det som skal til for å få fortalt en historie, sa supermodellen Claudia Schiffer i Cannes i går og mente nakenscener.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Hun smilte seg tekkelig og heltemodig gjennom tidenes villeste Cannes-pressekonferanse, der den egentlige hovedperson var den steingale filmregissøren Abel Ferrara.

Han skulle fortelle om sin nye dop-film, «Black Out», der Schiffer har en liten rolle som usminket og godhjerta venninne for en dopødelagt stjerneskuespiller, spilt av Matthew Modine.

Men Ferrara var sterkt beruset av et stoff som neppe kom ut av en flaske. De første minuttene ytret han stort sett bare usammenhengende, demonisk babbel med sin raspete Tom Waits-røst.

Bra film

Men filmen er bra, bortsett fra Schiffer, synes å være den generelle oppfatningen blant Cannes-kritikerne. De var møtt mannsterkt opp til en pressekonferanse som skulle arte seg som en vanvittig happening med elleville opptrinn både på podiet og blant publikum.

Som da den kjente svarte britiske spaltisten Baz Bamigboye fra salen indirekte beskyldte Modine for rasisme.

- Hvor er du, jeg kan ikke se deg bak der, det er ganske mørkt der, sa Modine, trolig fordi han på grunn av TV-lyset faktisk ikke kunne se den svartkledte svarte mannen som hadde stilt ham et spørsmål.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer