Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Claudia vrakes

PRAHA (Dagbladet): Tida på toppen er angivelig ute for supermodell Claudia Schiffer (26). Det mener mannen som førte henne til topps, motekongen Karl Lagerfeld. Hans favoritt i dag er radmagre Stella Tennant (26).

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

- Claudia utviklet seg som modell i en annen verden, i en annen tid der motene var annerledes. Hun bør slutte som modell, sier Lagerfeld (58).

- Det er motens skiftende krav som gjør at Claudia-epoken er over, forklarer Lagerfeld. Han understreker at han ikke har endret oppfatning av Claudia Schiffer som en vakker kvinne. Men det hjelper lite.

- Uansett hva Stella Tennant ifører seg, blir det elegant. Dette sier moteguruen om sin nye stjerne. Stella har en guttaktig kropp og et magert ansikt med mørke skygger.

- Hun svarer bedre til tidsånden i moten enn det Claudia gjør, sier han til det tyske magasinet Bunte.

Etter åtte år på den absolutte toppen sier Claudia Schiffer selv at hun heretter bare vil ta enkeltoppdrag som stjernegjest hos moteskapere som Valentino, Versace, Ralph Lauren og Yves Saint-Laurent.

- Jeg vil satse for fullt på film, sier Claudia om sine framtidsplaner

- Hun er et kjempetalent. Hun blir stjerne i Hollywood, spår Dennis Hopper, som i øyeblikket jobber sammen med skjønne Claudia.

Hittil har Claudia Schiffers forsøk ved filmen stort sett ført til kjempeslakt. Europas største private fjernsynssender, RTL, ga henne et eget fjernsynsprogram, der hun intervjuet andre kjendiser. Claudias intetsigende pludder førte til at programserien ble tatt av sendeplanen etter få uker.