Claudio fridde til Cristina, men fikk nei. Så skjedde ulykka

Nå har Cristina handlet inn bryllupsnattundertøyet.

LYKKELIGE: Claudio Yáñez (34) og forloveden Cristina Nunez Macias (26) omfavner hverandre etter redningssuksessen i dag. Nå skal de gifte seg og de har bryllupsnattøyet klart allerede. Foto: AP/Scanpix
LYKKELIGE: Claudio Yáñez (34) og forloveden Cristina Nunez Macias (26) omfavner hverandre etter redningssuksessen i dag. Nå skal de gifte seg og de har bryllupsnattøyet klart allerede. Foto: AP/ScanpixVis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

|||
(Dagbladet): Rundt klokka 12.00 norsk tid ble åttende gruvearbeider, Claudio Yáñez (34), løftet i sikkerhet på overflaten over gruva der han og 32 kolleger har vært fast siden i sommer.

Da han kom ut av redningskapselen viste TV-bildene at han og forloveden Cristina Nunez Macias (26) omfavnet hverandre. Begge brast i gledetårer og de ga hverandre kyss og klemmer.

Også parets to døtre omfavnet pappaen deres.

Historien deres er spesiell. Bare uker før gruveulykken fridde Claudio til Cristina, men han fikk nei. Så skjedde ulykka.

Nei - ja Da kom Cristina tydeligvis på andre tanker, for mens de var separert med 700 meter av jordas overflate i mellom seg, bestemte hun seg for å fri til ham.

Claudio var for lengst klar og ga sitt ja.

Og 34-åringen vet hva han har i vente.

Sexy undertøy I et intervju med BBC røpet forloveden Cristina at han hadde planlagt noe spesielt for sin kommende ektemann når han endelig skulle kom ut i frihet. Til kanalens reporter viste hun fram to sett med sexy undertøy. Det ene er djevelinspirert med tilhørende djevelhorn, mens det andre har et brudetema med slør og det hele.

- Jeg fikk det av en dame som eier en undertøysbutikk. Jeg visste ikke om jeg skulle bruke det i begynnelsen, men da jeg nevnte det fir Claudio, syntes han det var en veldig god idé, sa hun til BBC.

Og hun vet hvilke anledninger de skal brukes til.

- Jeg skal være en liten djevel den første natta etter at han blir reddet, og en brud på vår bryllupsnatt, sa hun.

Paret har vært sammen i 11 år.

JUBEL: Cristina Nunez (26) og en av døtrene jubeler for at Claudio er på trygg grunn igjen. Foto: Scanpix
JUBEL: Cristina Nunez (26) og en av døtrene jubeler for at Claudio er på trygg grunn igjen. Foto: Scanpix Vis mer