Clear Channel byr på Sponsor Service

Medieselskapet Clear Channel Norge har lagt inn bud på konkursboet til selskapet Sponsor Service.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Toivo Møller Pettersen vil ikke komme med noen detaljer om budet fordi Clear Channel har skrevet under på en konfidensiell erklæring om ikke å røpe enkeltheter ved budet.

Advokat Jeppe Normann i advokatfirmaet Selmer som er med i bostyret til det konkursslåtte selskapet bekrefter at det er kommet inn bud, men av hensyn til den forestående budprosessen vil han ikke si om det er kommet inn flere enn ett bud.

Bostyret skal nå vurdere det som er kommet inn av bud i samråd med Nordea som er den største kreditoren i Sponsor Service. Nordea har sikret seg med pant til et betydelig beløp i det konkursslåtte selskapet, opplyser Normann.

Bostyret hadde satt onsdag ettermiddag som frist for dem som ønsket å legge inn bud på boet. Ifølge nettutgaven til Dagens Næringsliv selger bostyret gjerne selskapet stykkevis og delt og ikke nødvendigvis helt.

Hastverket med å selge boet skyldes at bostyret regner med en betydelig verdiforringelse av aktiva i selskapet dersom det drøyer med salget.

Tirsdag kveld var Clear Channel Norge i forhandlinger med bostyret om kjøp av boet. Administrerende direktør i selskapet, Toivo Møller Pettersen, sa til NTB tirsdag kveld at han regnet med å legge inn et bud i løpet av onsdag.

Også andre selskaper hadde tirsdag meldt interesse for boet, blant annet verdens største sponsorfirma IMB, det norske selskapet onTarget og Thue & Selvaag.

(NTB)