- Clemet driver dobbeltspill

- Kristin Clemet kjører et dobbeltspill som undergraver den posisjonen NHO kan ha i det norske samfunnet. Parlamentarisk leder i Venstre, Gunnar Kvassheim, fyrer skarpt mot NHOs nestkommanderende.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Nå ber Kvassheim NHO forlate Høyres favn og legge fram sin egen kuttliste.

Representanter for næringslivet har stått i kø og kritisert Sentrums-regjeringen for manglende evne til å kutte i budsjettene.

Kristin Clemet gikk i VG også hardt ut mot regjeringens økonomiske politikk. Gunnar Kvassheim kaller dette et dobbeltspill.

Få kuttlista!

- På den ene siden roper NHO høyt på kutt. Men rammer kuttene dem, roper de høyt. Deres fasit er å kutte blindt i offentlig sektor. Men kutter vi i offentlig utgifter som veiutbygginger, statlige bygg som skoler eller i forskning vil NHO skrike da også. Dette henger rett og slett ikke på greip. Nå utfordrer jeg NHO til å komme med sin kuttliste, slik at vi kan få en reell debatt, sier Kvassheim.

Også Dagbladet har på lederplass oppfordret Kristin Clemet til å legge fram sin liste over hvor det bør kuttes.

Propagandamaskin for Høyre

Kvassheim ber Kristin Clemet tenke over at offentlig sektor også er viktig for næringslivet, og derfor ikke bare kan kreve kutt der.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer