20-åringens siste ord:

Cleo (20): - Mamma, jeg vil ikke dø

Cleo Sheperd (20) ble rammet av covid. Dette ble hennes siste ord.

DØDE AV COVID: Cleo Sheperd utviklet lungebetennelse etter å ha kjempet mot coronaviruset og ble lagt i koma. Hun skal ha fått nyresvikt og døde på sykehuset den 20. september. Foto: GoFundMe
DØDE AV COVID: Cleo Sheperd utviklet lungebetennelse etter å ha kjempet mot coronaviruset og ble lagt i koma. Hun skal ha fått nyresvikt og døde på sykehuset den 20. september. Foto: GoFundMe Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Fullvaksinerte: 69.33% Første dose: 78.21%

- Rett før de intuberte henne, sa hun til meg: «Mamma, jeg vil ikke dø», forteller mora Summer Carr til den lokale nettavisa KTVB7.

Det var den siste samtalen mora Cleo Carr hadde med sin datter, Cleo Shepherd.

Rammet av organsvikt

Shepherd døde 20. september i år på Saint Alphonsus sykehus i Boise, Idaho. Etter å ha kjempet mot coronaviruset i ei uke, utviklet hun lungebetennelse og ble lagt i koma.

Cleo Carr sier at hun forsikret dattera si om at hun kom til å overleve.

- Jeg lovte henne at hun kom til å bli frisk igjen, sier hun til KTVB7.

Mandag ble den unge kvinnen rammet av organsvikt og døde uten å noensinne komme til bevissthet igjen.

BØNN TIL FØLGERNE: Kvinne ber folk om å ta vaksinen i siste video før hun dør av covid. Video: Tiktok - atasteofalex. Vis mer

- Skulle ikke ha skjedd

Shepherd bodde i Ontario, Oregon, og jobbet som førskolelærer. Hun fikk covid-19 for to uker siden, og ble lagt inn på sykehus som følge av det.

Hun ble først lagt inn på sykehus i Oregon, for seinere å bli flyttet til Saint Alphonsus sykehus i Idaho. Mora skryter av behandlingen hun fikk på sykehuset.

- De behandlet henne så bra. De gjorde alt i sin makt for å hjelpe henne. Hun var 20 år og full av liv. Dette skulle ikke ha skjedd, ifølge Carr.

- Fremdeles i sjokk

Det er ikke kjent om 20-åringen var vaksinert. Familien ønsket ikke å snakke om hennes vaksinasjonsstatus med KTVB7.

Nå sliter familien fra Ontario, Oregon, med å betale kostnadene for begravelsen. De har derfor startet en innsamlingskampanje på nettsiden GoFundMe.

LONGCOVID: Hilde Demroen (45) og sønnen hennes Edwin (6) fikk påvist coronaviruset i slutten av mars i år. Begge to er fortsatt preget. REPORTER: Sondre Andreas Wedøe Nodland / Dagbladet. VIDEO: Kristin Svorte. Vis mer

- Dette var fullstendig uventet, og vi har aldri trengt å spørre om hjelp før. Men nå trenger vi det mer enn noensinne, skriver de der.

Cleo Shepherd etterlater seg mor og far, samt brødre og søstre.

- Hun var så høyt elsket og vi er fremdeles i sjokk etter at hun ble tatt fra oss!

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer