Cleo Smith savnet i Australia:

Cleo (4) savnet: Mystisk detalj bekymrer

Søket etter fire år gamle Cleo Smith fortsetter - og nå forbereder politiet seg på det verste.

ETTERLYST: Den savnede fire år gamle Cleo Smith ble sist sett da hun lå i teltet i en rød og svart sovepose. Hun hadde på seg en rosa/lilla nattøy med blått og gult mønster. Foto: Politiet
ETTERLYST: Den savnede fire år gamle Cleo Smith ble sist sett da hun lå i teltet i en rød og svart sovepose. Hun hadde på seg en rosa/lilla nattøy med blått og gult mønster. Foto: Politiet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Cleo ble sist sett klokka 01.30 natt til lørdag, sovende i familiens telt.

Australske medier melder at hun skal ha våknet rundt dette tidspunktet for å be om noe å drikke. Men da foreldrene våkna klokka 06.30, var hun borte. Siden har ingen sett den lille jenta.

Familien var på overnattingstur i området Blowholes, som ligger i Macleod like ved Carnarvon i Western Australia. Det skal ha vært fireåringens første campingtur.

- Ville aldri forlatt teltet

Familien rapporterte fireåringen savnet. Etter flere dagers intens jakt både til lands, sjøs og med helikopter er det fremdeles ingen spor etter Cleo.

- Vi har holdt oss nærme. Vi har ikke dratt. Vi har bare ventet på at hun skal komme hjem, sier mora i et intervju gjengitt på det australske morgenprogrammet Sunrise.

Hun er overbevist om at jenta ikke ville ha gått av gårde på egenhånd.

- Hun hadde aldri gått fra meg i butikken. Hun ville aldri forlatt det teltet alene, sier hun.

Politiet har jobbet ut fra to teorier - at Cleo gikk fra teltet alene, eller at noen har tatt henne.

- Vi utelukker ingenting, og en av scenarioene er at en tredjeperson har tatt Cleo ut av søkeområdet. Hvis det har skjedd, så kan Cleo være et eller annet sted i delstaten, sier politiinspektør Jon Munday.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.