Savnet:

Cleo (4) sporløst forsvunnet fra telttur

Politiet leter iherdig etter den lille jenta som forsvant fra familiens telt under en campingtur lørdag.

ETTERLYST: Den savnede fire år gamle Cleo Smith ble sist sett sovende i en rød og svart sovepose og hadde på seg en rosa/lilla nattøy med blått og gult mønster. Foto: Western Australia Police Force.
ETTERLYST: Den savnede fire år gamle Cleo Smith ble sist sett sovende i en rød og svart sovepose og hadde på seg en rosa/lilla nattøy med blått og gult mønster. Foto: Western Australia Police Force. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Det er iverksatt en stor leteaksjon etter at fire år gamle Cleo Smith forsvant fra en telttur med familien i Macleod i Vest-Australia.

Cleo ble sist sett klokka 01.30 natt til lørdag, sovende i familiens telt. Men da foreldrene våkna klokka 06.30, var hun borte. Siden har ingen sett den lille jenta.

Familien rapporterte fireåringen savnet. Etter fire intense dager med omfattende søk både på land og fra lufta, er det fremdeles ingen spor etter Cleo.

- Vi er alvorlig bekymret for Cleos sikkerhet, står det i en uttalelse fra politiet mandag.

- Hjelp meg

Den lille jentas mor la søndag ut en appell på sin egen Facebook-side, med en bønn om hjelp til å finne hennes datter:

«Det er over 24 timer siden jeg sist så gnisten i jenta mi sine øyne. Vennligst hjelp meg å finne henne! Ring politiet hvis du hører eller ser noe i det hele tatt», står det på Facebook.

Under det hjerteskjærende innlegget har hun lagt ved to bilder av fire år gamle Cleo, hvor ett av dem viser pysjamasen som hun sist hadde på seg. Rosa og lilla nattøy med blått og gult mønster.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.