- Clinter'n «made my day»

Romney får valgkamp-hjelp av selveste Dirty Harry.

FORNØYD: Mitt Romney er begeistret over å få den høyt respekterte superstjernen med på laget. Foto: DAVE KAUP / REUTERS / NTB SCANPIX
FORNØYD: Mitt Romney er begeistret over å få den høyt respekterte superstjernen med på laget. Foto: DAVE KAUP / REUTERS / NTB SCANPIX Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): I primærvalgkampen i 2008 fikk republikaneren Mike Huckabee mye oppmerksomhet for å fått den breibeinte skuespilleren og kampsporteksperten Chuck «Texas Ranger» Norris med på laget.

Mange vil nok mene at Mitt Romney - som allerede har Norris i stallen - nå har fått en enda mer hardtslående støttespiller.

- Anstendig skattesystem Actionstjernen og filmregissøren Clint Eastwood (82) kunngjorde i går sin helhjertede støtte til republikanernes presidentkandidat.

- Vi trenger Romney mer enn noensinne, og slik jeg vet at de fleste av dere vil gjøre, kommer jeg til å stemme på ham. Vi må bare spre ordet og få hele landet med på dette, sa Eastwood etter å ha blitt introdusert av Romney under en pengeinnsamlingsmiddag.

Skuespilleren, best kjent for roller som westernhelt og politimannen «Dirty Harry», vektla Romneys skattepolitikk da han begrunnet hvorfor han tar side mot president Barack Obama, ifølge Politico.

- Romney kommer til å gjeninnføre et anstendig skattesystem, sier Eastwood.

- For kjekk til å være guvernør Eeastwodd traff den republikanske politikeren  for første gang under innspillingen av «Mystic River» i Romneys hjemstat Massachussetts for rundt ti år siden.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer