Clinton avviser sexanklager igjen

WASHINGTON (NTB): President Bill Clintons lar seg tilsynelatende ikke forstyrre av de siste lekkasjene fra granskingen av hans seksualliv. - Så lenge etterforsking pågår, vil jeg ikke kommentere dette, svarte Clinton, da han fikk første spørsmål på pressekonferansen sammen med Tony Blair - som ikke overraskende handlet om Monica Lewinsky.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Presidenten holdt seg til samme manus hver gang britiske og særlig amerikanske reportere avvek fra Irak-krisen og andre hovedtema til fordel for påståtte stevnemøter på det ovale kontor. Han ble spurt om anklagene var så plagsomme at han noengang vil vurdere å trekke seg, og svarte med ett ord: - Aldri.

- Lovbrudd

Clintons støttespillere anklager spesialetterforsker Kenneth Starr for grovt lovbrudd etter lekkasjene i New York Times i dag og antyder at presidentens advokater vil ta rettslige skritt. Ifølge artikkelen som brått økte temperaturen i sexskandalen, undergraver Clintons sekretær Betty Currie hans troverdighet gjennom sine vitneprov.

Sekretær Currie var i dag igjen på plass ved skrivebordet rett utenfor presidentens kontor. Hennes advokater benektet i en svært klar pressemelding at Clinton søkte å påvirke hennes vitneprov, slik New York Times hevder. Påstanden om at hun har overlevert etterforskerne gaver Clinton ga Monica, blant dem en hattenål, en brosje og en kjole, ble ikke berørt. Ifølge lekkasjene ble gavene returnert til Currie så Lewinsky kunne slippe å utlevere dem til Starrs etterforskere.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer